30860
12:20 27.042021

Стартував Кубок Закарпаття з футболу 2021

Спорт 4038

Поєдинки І етапу змагань вийшли видовищними та результативними. Більшість ігор проходили за переваги однієї з команд, але були й такі, що тримали в напрузі зі старту першого протистояння до завершення другого.

За регламентом, перший раунд складався з двох поєдинків (удома та на виїзді). 18 квітня відбулися перші ігри, а 24–25 квітня – матчі-відповіді.

Дуже впевнено подолав стартовий бар’єр переможець Зимової першості Закарпаття 2021 – виноградівський «Севлюш». Один із головних претендентів на титул із загальним рахунком 11:0 (7:0 удома та 0:4 в гостях) розгромив «Ялинку» (В.Бичків). Не помітили свого суперника й «Вільхівці». Представник Тячівщини із загальним рахунком 11:1 обіграв «Невицький замок ОКДЮСШ Україна». У першій грі був зафіксований рахунок 0:3, а в другій – 8:1.

Доволі легко дався І етап «Поляні» та «Колосу» (Іванівці), які були сильнішими за «Марамуреш» (Солотвинська ОТГ) та «Руське Поле» відповідно. У першій парі загальний рахунок 8:1 (перша гра – 1:4, друга – 4:0), а в другій – 9:2 (2:4 у гостях та 5:0 удома).

Як і очікувалося, до наступного раунду пройшли іршавська «Бужора», котра двічі обіграла «Боржавське» (2:0 удома та 2:4 на виїзді), і «Медея» (Оноківська ОТГ), що виявилася сильнішою за перечинський «Хімік» (на своєму полі представник Вищої ліги здобув вікторію з рахунком 4:0, а в гостях розписав мирову – 0:0). Путівку до ІІ етапу Кубка області також здобула «Зірка-SPAR» (Лінці), яка двічі перемогла дубівські «Карпати» (1:2 на виїзді та 3:0 удома).

Лідером із дуелі «Тячів» – «Карпати» (Рахів) вийшли останні. Перший поєдинок між цими колективами завершився внічию – 1:1, а от у другій грі сильнішими були «Карпати» – 1:3.

Одним із найбільш інтригуючих виявився поєдинок між «Золотаревим» (Драгівська ОТГ) та «Н.Коропцем». У домашній для «Золотарева» грі був зафіксований паритет – 1:1. У матчі-відповіді інтрига зберігалася до фінального свистка, та все ж переможцем з цієї дуелі вийшов «Н.Коропець», який у рідних стінах святкував мінімальну перемогу – 2:1.

Завдяки хорошому результату в першій грі «Терново» зуміло виграти двоматчеве протистояння в «Заріччя». Після домашніх 3:1 у гостях тернівські футболісти поступилися 1:0, та за загальною різницею забитих-пропущених м’ячів (3:2) зуміли пройти далі.

Боротьбу за почесний трофей продовжить і «JJ CLUB» (Виноградів), який двічі мінімально обіграв «Авангард» (Тересва): на виїзді з рахунком 0:1 та вдома – 4:3.

Зазначимо, що, згідно із жеребкуванням, СДЮСШОР м. Ужгород, «Сокіл» (Кінчеш), «Говерла» (Ясіня) та «Хуст» розпочнуть боротьбу з ІІ етапу змагань.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини