30866
16:05 27.042021

Ужгородці здобули вольову перемогу над потужним опонентом

Спорт 2017

Центральним матчем 19-го туру Другої ліги України з футболу була зустріч одних з кращих команд групи А – «Ужгорода» та хмельницького «Поділля».

Протистояння претендентів на медалі відбулося 26 квітня на ужгородському стадіоні «Авангард».

Поєдинок між ужгородцями та хмельничанами проходив у цікавій конкурентній боротьбі. Першими забили гості: на 45-й хв. Дмитро Пріхна вдало зіграв на підборі й переправив м’яч у незахищені ворота. Однак втримати переможний результат команді Віталія Костишина не вдалося.

У компенсований арбітром час до першого тайму Віктор Ряшко точним ударом з «позначки» відновив паритет (1:1). А на 67-й хв. 10-й номер «Ужгорода» вивів свою команду вперед (знову ж таки з пенальті). На досягнутому колектив Володимира Васютика не зупинився і на 85-й хв. провів третю результативну атаку. Цього разу відзначився кращий бомбардир чемпіонату – Адріан Пуканич. Наразі на його рахунку 12 голів.

Перемога над тодішнім лідером чемпіонату дозволила ужгородському ФК піднятися на вершину турнірної таблиці. У нашої команди 41 очко, що на три більше, ніж у двох найближчих переслідувачів – «Поділля» та галицьких «Карпат». Утім зауважимо, що в хмельничан ще одна гра в запасі.

20-й тур «Ужгород» пропускає, а у 21-му на виїзді зіграє проти «Чернігова», котрий перебуває в нижній частині таблиці.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах