30986
12:39 5.052021

В Ужгороді відбувся шаховий турнір

Спорт 2791

Нещодавно у шахово-шашковому клубі спортивного комплексу «Юність» відбулися змагання на Кубок Федерації м. Ужгород з швидких шахів.

Як повідомив головний суддя змагань, віце-президент Федерації шахів м. Ужгород, майстер FIDE Василь Прокопишин, взяло участь 27 спортсменів. Вони розділилися на 3 ліги (враховувався індекс шахістів) і грали за коловою системою.

У першій лізі перемогу здобув Володимир Кудрявцев (його результат – 9 очок, на другому місці – Олександр Штець (7 очок), третій – Олександр Лизанець (5 очок).

У другій лізі звитягу святкував Іван Мендель (7 очок), «срібло» – в Михайла Кудрявцева (6,5 очок), «бронза» – у Тимофія Фенчака (5 очок).

З результатом у 6 очок Тетяна Бублик перемогла у третій лізі. На 0,5 очка відстав Тарас Мельник, який задовільнився «сріблом». Бронзова нагорода в Олександра Онуфрія.

Серед жінок у загальному заліку перемогла Ліза Фаркаш, на другому місці – Кароліна Бублик, третє – у Тетяни Бублик.

Спеціальним призом за друге місце в загальному заліку серед чоловіків нагороджено ветерана шахів Олександра Штеця, якому виповнилось 75 років, повідомляє Управління у справах КМС Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах