31037
23:17 8.052021

Свято велоспорту зібрало в Ужгороді понад 100 дітей. Фото

Спорт 7922

У суботу, 8 травня, в Боздоському парку відбулося сімейне свято велоспорту і здорового способу відпочинку для дітей та молоді «Велолідер».

Це спортивне свято стало доброю традицією і цього року пройшло вже всьоме. Цікаво та весело провести вільний час, а також випробувати свої сили на фоні інших дітей прийшли 117 юних любителів велосипедного спорту. Більшість учасників були з Ужгорода та Мукачева. Завітали також гості Львівської області.

Для учасників були підготовлені чотири локації: «садок» (діти віком від 3 до 6 років), «фігурна їзда» (7–12 років), «крос-кантрі» (7–14 років) та сімейна естафета «тато, мама, я – велосім’я».

У кожній дисципліні точилася цікава дитяча боротьба. Учасники викладалися на максимум і намагалися продемонструвати хороші результати, адже на найспритніших чекали подарунки.

Переможців та призерів змагань нагороджували спеціально розробленими медалями, грамотами та цінними подарунками від спонсорів.

Як розповіли організатори, ці змагання проводяться для того, щоб батьки та діти активно та весело провели свій час. Також це хороший спосіб популяризувати спорт і заохотити талановитих дітей та підлітків до систематичних занять велоспортом. До того ж, це допомагає привернути уваги громадськості до безпеки дітей і дорослих під час велосипедних прогулянок містом. Окрім цього порушується питання розбудови велосипедної інфраструктури та формування велосипедної культури в нашому краю.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах