31052
11:50 10.052021

Із Чернігова ужгородські футболісти повернулися з перемогою

Спорт 2398

8 травня у Чернігові відбувся поєдинок 21-го туру Другої ліги України з футболу між місцевою однойменною командою та ФК «Ужгород».

Фото: ФК «Чернігів»

Якщо у господарів поля особливих турнірних завдань немає, то гості ведуть боротьбу за медалі та підвищення у класі. Саме команді Володимира Васютика перемога в цій грі була потрібнішою.

Перший небезпечний момент ужгородці створили на 8-й хв., однак Юрій Чонка з лінії штрафного майданчика пробив повз ворота. А от другий гострий епізод біля володінь Олександра Ширая завершися взяттям воріт: на 35-й хв. Адріан Пуканич прострілив на Сергія Майбороду і 18-й номер «Ужгорода» увігнав м’яч у сітку воріт (0:1).

Щодо «Чернігова», то він в першій 45-хвилинці двічі загрожував воротам Михайла Готри: обидва прицільні удари на рахунку Дмитра Мироненка, однак вдало в цих епізодах зіграв голкіпер ужгородської команди.

На старті другого тайму міг відзначитися Олег Вишневський, але з його ударом голкіпер упорався. А от через дві хвилини нападник «Ужгорода» виступив у ролі асистента і Сергій Майборода оформив дубль (0:2).

На 58-й хв. чернігівці забили після подачі кутового (результативний удар на рахунку В’ячеслава Койдана) і повернули інтригу. Однак на більше підопічних Валерія Чорного не вистачило.

Наприкінці зустрічі закарпатці могли відзначитися втретє, та прямий удар зі штрафного у виконанні Адріана Пуканича парирував воротар.

Отож ФК «Ужгород» здобуває чергову перемогу і продовжує очолювати турнірну таблицю групи А. У команди Володимира Васютика 44 очки (рівно стільки, як у найближчого переслідувача – хмельницького «Поділля»). Третіми йдуть галицькі «Карпати» (42 пункти). Саме з ними ужгородці зустрінуться в наступному турі.

«Чернігів» – «Ужгород» – 1:2 (0:1)

Голи: Сергій Майборода 35, 51 – В’ячеслав Койдан 58.

«Чернігів»: Олександр Ширай, Дмитро Борщ, Віталій Ментей, Теймураз Мчедлішвілі, Анатолій Романченко (Анатолій Кохановський 72), Дмитро Мироненко, Артур Бибік (Олексій Зенченко 44), Максим Сердюк, Богдан Лазаренко (Андрій Макаренко 61), Максим Чаус (Андрій Вересоцький 61), В’ячеслав Койдан.

Головний тренерВалерій Чорний.

«Ужгород»: Михайло Готра, Стефан Федак, Дмитро Сартіна, Олег Допілка, Сергій Машталір, Владислав Шкіндер, Віктор Ряшко (Володимир Дуран 52), Адріан Пуканич, Юрій Чонка (Вадим Ференцик 66), Олег Вишневський (Павло Тищук 77), Сергій Майборода (Роман Цень 90).

Головний тренерВолодимир Васютик.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини