31465
12:22 31.052021

ФК «Ужгород» здобув важливий бал у протистоянні з сильним суперником

Спорт 2289

30 травня відбувся поєдинок 24-го туру Другої ліги України з футболу між «Епіцентром» (Дунаївці) та «Ужгородом». Обидві команди протягом матчу загрожували воротам, але голів вболівальники не побачили.

Стартові 25 хвилин команди грали на зустрічних курсах, однак до реальної гостроти не дійшло. На 26-й хв. хороша атака вийшла у «Епіцентра»: на ударній позиції у штрафному майданчику був Роман Кузів, проте завдати акцентованого удару, на щастя, не вийшло. Ужгородці відповіли моментом Сергія Майбороди, але нападник теж пробити не зумів. Трохи пізніше Адріан Пуканич цілив з-за меж штрафної – вище воріт.

На 32-й хв. вже Тарас Червонецький цілив у дальній кут дальнім ударом злету після підбирання – Михайло Готра впорався. А ближче під завершення тайму Андрій Беженар з лівого флангу потужно прострілював – Михайло Готра відвів загрозу.

Перший момент другої половини зустрічі виник на 57-й хв.: після дальнього удару Тараса Пліса м’яч полетів повз ворота. Через декілька хвилин був ще один неточний удар з-за меж штрафної: цього разу від Тараса Червонецького.

На 62-й хв. Адрій Беженар пробивав майже з лінії штрафної – вище. А пізніше з тієї ж позиції був удар від Руслана Івашка: м’яч так само полетів над воротами.

На 70-й хв. вже ужгородці загрожували воротам суперника: після подачі Адріана Пуканича головою пробивав Владислав Шкіндер – вище воріт.

Під час кінцівки зустрічі обидві команди намагалися вирвати перемогу, але великими силами не поспішали йти в атаку, аби не наразитися на контравипад.

Відтак, 0:0 – закарпатська команда утримує лідерство у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 51 очко. Таку ж кількість залікових пунктів має й хмельницьке «Поділля», яке на виїзді перемогло галицькі «Карпати» (1:2). На третій сходинці – «Епіцентр» із 48 балами, повідомляє офіційний сайт ФК «Ужгород».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах