31737
13:28 17.062021

Адріан Пуканич: «На початку сезону й не думав, що ФК «Ужгород» зможе так успішно зіграти»

Спорт 3037

Капітан ФК «Ужгород» Адріан Пуканич став найкращим бомбардиром Другої ліги України з футболу. Він 13 разів відзначився у воротах суперників. Окрім того, у активі ветерана закарпатської команди ще й 13 гольових передач. Таким чином, Адріан Пуканич став найрезультативнішим гравцем у Другій лізі.

«Звичайно, приємно перемагати у такій індивідуальній номінації, але командні виступи значно важливіші. На початку сезону й не думав, що «Ужгород» зможе так успішно зіграти. Коли почали претендувати на найвищі позиції, то хотілося показати найкращу результативність», – розповів Адріан Пуканич.

Капітан «Ужгорода» також додав, що у команді всі були розчаровані нічиєю у матчі заключного туру проти «Волині-2» (1:1). «Ми прагнули завершити сезон у групі А на першому місці і зіграти у суперфіналі Другої ліги. За один тиждень настрій у колективі кардинально змінився. Якщо після поєдинку проти львівських «Карпат» ми здобули путівку у Першу лігу, то уже у наступному матчі не змогли перемогти і у підсумку посіли другу позицію. Але звинувачувати можемо тільки себе», – зазначив капітан ужгородців.

«Тим не менше, вихід у Першу лігу – великий успіх для Закарпаття. Я сподіваюся, що ми правильно підготуємося до нового сезону. Гравці мають розуміти, що це зовсім інший рівень. Команди значно сильніші в усіх аспектах гри. Думаю, що нас чекає важкий сезон у Першій лізі, але ми старатимемося достойно зіграти», – цитує Адріана Пуканича офіційний сайт ФК «Ужгород».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах