31935
20:31 26.062021

Не тільки професіонали: у Мукачеві пройшла першість з легкої атлетики. ФОТО

Спорт 11314

У Мукачеві в оновленому ДЮСШ пройшла відкрита першість СОК ДЮСШ з легкої атлетики серед юнаків та дівчат. Змагання приурочили до Дня Конституції України та відкриття оновленого спорткомплексу.

У змаганнях взяли участь команди з Мукачева, Ужгорода, Чопа, Тячева та Львова. Програма змагань: спортивна ходьба – 2000 тисячі метрів,бігова програма – 100, 200, 400,800 метрів, стрибки в довжину та потрійний стрибок. Мета – популяризувати легку атлетику та здоровий спосіб життя.

Випробувати на міцність нові бігові доріжки та зону для стрибків у довжину, мали змогу понад 300 учасників відкритої першості з легкої атлетики. У змаганнях брали участь не тільки професійні спортсмени, але й охочі проявити себе.

«На таких змаганнях ми маємо змогу подивитись на талановиту спортивну молодь Закарпаття. І мова зараз не йде тільки про тих, хто вже займається в спортивній школі, а й новачки у цій сфері»,- розповідає заслужений тренер України з легкої атлетики Геннадій Будкевич.

Також тренер додає, що на Закарпатті чимало спортсменів, якими можна пишатися, та цей рік для деяких з них був не дуже вдалим.

«Вже в основному всі змагання до Олімпіади пройшли. Ми сподівались на те,що наш спортсмен потрапить на Олімпійські ігри, мова йде про Сергія Перевузнікова (метання молота). Четверо українців виконало олімпійську ліцензію,але їде три. І нам дуже шкода,що саме наш спортсмен не потрапляє на змагання. Але новий рекорд області та виконання норми майстра спорту міжнародного класу у його виконані це також велике досягнення для нас. Бо у нас останній майстер спорту в метанні молота був на початку 60-х років Мар’ян Канюк. Також, Даніела Хаван бігла 200 метрів на чемпіонаті України, зовсім трохи не вистачило їй аби потрапити до півфіналу в дорослій категорії. Серед молоді вона одна з найкращих», – зазначає Геннадій Будкевич.

Усі, хто показав найкращі результати на змаганнях, отримали грамоти та медалі.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини