32071
11:22 2.072021

«Минай» зазнав поразки у другому поспіль товариському матчі

Спорт 3202

Днями минайці зіграли свій другий товариський поєдинок у рамках підготовки до сезону 2021/22. Цього разу у Львові зустрілися з новачком Другої ліги України – львівськими «Карпатами».

Так, не дивуйтеся, але ця команда з відомою для вболівальника назвою – тільки нещодавно з’явилися на футбольній мапі України. Клуб був нещодавно створений групою небайдужих до футболу людей і очолив його добре знайомий нам тренер Андрій Тлумак. Цього сезону «Карпати» отримали відповідний професійний атестат і будуть дебютувати у Другій лізі.

Приймали вони минайців на стадіоні «Україна». На жаль, закарпатській команді не вдалося здобути позитивний результат. Велика кількість потенційних новачків, а отже незіграність складу, а ще гра під «навантаженнями» через щоденні дворазові тренування – фактори, які вплинули на це.

Тим не менше, минайці старалися, намагалися грати першим номером, створювали позиційні атаки. На жаль, вони не призвели до голу. Перший тайм закінчився з рахунком 0:0. А ось в другому захист «Минаю» допустив дві прикрі помилки – один момент призвів до пенальті, другий – до обрізки в центрі поля та вихід віч-на-віч форварда господарів. У підсумку 0:2.

Наступний товариський поєдинок колектив Василя Кобіна проведе в Угорщині – зустрінеться з командою «Мезйокйовешд». Матч відбудеться 3 липня, о 15.00 за українським часом, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах