32095
13:28 4.072021

ФК «Ужгород» здобув вольову перемогу над п’ятою командою УПЛ

Спорт 3097

Вчора, 3 липня, на ужгородському стадіоні «Авангард» відбувся товариський поєдинок між «Ужгородом» та «Ворсклою» (Полтава).

Ужгородці та полтавці готуються до старту футбольного сезону 2021/22. Його команди проведуть у різних дивізіонах: «Ужгород» гратиме в Першій лізі України, а «Ворскла» – у Прем’єр-лізі. Крім того колектив Юрія Максимова виступатиме у Лізі конференцій.

Вже в дебюті зустрічі ужгородці могли вийти вперед, але Юрій Чонка не реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером. Натомість полтавці свій перший небезпечний момент втілити у забитий гол (на 7-й хв. результативним ударом відзначився Іван Пешич).

Протягом першої половини зустрічі «Ворскла» мала кілька хороших нагод для взяття воріт, але реалізувати їх ніяк не вдавалося. Ба більше, під ендшпіль першої 45-хвилнки полтавці пропустили м’яч у відповідь (прицільного удару зі штрафного завдав Адріан Пуканич).

У другому таймі гості виставили склад, наближений до основного, а в господарів на полі перебувало кілька гравців, що знаходяться на перегляді. Минуло дев’ять хвилин після перерви і «ворскляни» вдруге вийшли вперед (автором взяття воріт став Данило Кравчук).

Ужгородці не погоджувалися з таким перебігом подій і прагнули переломили хід протистояння на свою користь. У підсумку їм це вдалося. На 60-й хв. ударом з «позначки» відзначився Віктор Ряшко, а на 75-й хв Вадим Ференцик вивів закарпатців уперед і встановив на табло остаточний рахунок зустрічі – 3:2.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах