32305
11:27 26.072021

Ужгородська регата відбулася у місті над Ужем

Спорт 8501

Веселе і неординарне дійство відбулося 25 липня в обласному центрі – Ужгородська регата. 24 зареєстрованих команд стартували біля Підзамкового моста о 18.00 на плавзасобах різної конструкції. Хтось обрав надувний човен і оригінально його прикрасив, а хтось змайстрував плавзасіб самостійно. Стріляли салютами, кольоровими хлопушками, одна з команд пливла з гучною музикою. На берегах річки, вздовж всього маршруту «кораблям» аплодували і вболівали глядачі – ужгородці та гості міста. 

Хтось із плавзасобів сів на мілину, хтось не доплив або доплив частково, фінішували команди нижче мосту Масарика, біля готелю Ужгород та Венеції. 

Першим доплило до фінішу судно в гавайському стилі «Алоха», у склад екіпажу якого увійшли волонтери, учасники Руху підтримки закарпатських військових. Також нагороджували команди у таких номінаціях: «Летючий голландець» за найбільшу швидкість і «Чорна каракатиця» за найшвидше судно серед саморобних. Титул «Веселий роджер» отримав найоригінальніший плавзасіб. Звання «Ноєв ковчег» отримала команда із найбільшою чисельністю екіпажу.

Після сплаву по річці свято не завершилося, для всіх бажаючих діяла розважальна програма, фудкорт та вечірка.

Нагадаємо, що перша Ужгородська регата була проведена у 2010 році. 

Оксана ЧОПАК

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах