32319
12:19 26.072021

Кубок Закарпаття з футболу: господарі святкують перемоги

Спорт 8629

У неділю, 25 липня, відбулися перші матчі 1/2 фіналу Кубка області з футболу сезону 2021.

Фото: ФК «Севлюш»

Якщо в протистоянні виноградівської та іршавської команд уболівальники побачили вісім голів, то у двобої хустян із рахів’янами – тільки один. Тим не менше, обидва протистояння вийшли видовищними і спостерігати за ними було доволі цікаво.

«Севлюш» (Виноградів) – «Бужора» (Іршава) – 6:2

Не так давно, трохи більше місяця тому, ці колективи зустрічалися між собою у чемпіонаті. Тоді іршавці здобули перемогу з рахунком 4:1, завдяки якій випереджають виноградівців у турнірній таблиці (ФК розташувалися на другій та третій сходинках відповідно).

Та поразка відчутно вдарила по амбіціях «Севлюша», який постійно ставить перед собою тільки найвищі завдання. У другому за престижністю клубному турнірі області виноградівці прагнули поквитатися за ту невдачу і здобути бажану путівку до фіналу. Великий крок до цього вони вже зробили.

«Севлюш» потужно провів першу 45-хвилинку і забив у ворота суперника чотири «сухі» м’ячі. Після перерви господарі ще двічі вразили ворота суперника, але стільки ж пропустили у відповідь, тож підсумковий рахунок зустрічі – 6:2. Результативними ударами у складі господарів відзначилися Василь Ковтун (7, 60), Михайло Чедрик (35, 40), Юрій Віщак (15) і Михайло Чутора (89). За «Бужору» забивали Сергій Яцкулинець (50) та Василь Росул (80).

«Хуст» – «Карпати» (Рахів) – 1:0

Долю цього протистояння вирішила одна результативна атака, яка припала на середину першого тайму. Створили її господарі, а на завершенні вдало зіграв Михайло Фляшко. Через кілька хвилин після пропущеного голу гості могли відігратися, та Іван Микуличинський не реалізував пенальті.

Безперечно, ця звитяга (1:0) додаватиме хустянам упевненості напередодні матчу-відповіді, однак списувати «Карпати» з рахунку не потрібно, що вони нещодавно довели. Нагадаємо, що на попередній стадії змагань рахів’яни поступилися у першій грі 1:5, а в рідних стінах перемогли 4:0 і пройшли далі.

Отож очікуємо на захопливі матчі-відповіді, після яких і стануть відомі імена фіналістів Кубка Закарпаття з футболу 2021. Зазначимо, що чинний володар цього трофею («Поляна») вже завершив свої виступи.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах