32386
15:43 3.082021

Головний тренер ФК «Ужгород» Михайло Іваниця: «Важка дорога для нас. Ми їхали поїздом майже 25 годин»

Спорт 5228

Наставник ужгородської команди Михайло Іваниця прокоментував поєдинок 2-го туру Першої ліги України з футболу проти харківського «Металіста». У виїзному матчі закарпатська команда не зуміла здобути залікові бали.

«Важка дорога для нас. Ми їхали поїздом майже 25 годин. Це не основна причина нашої поразки. Тим не менше, дякую хлопцям за самовіддачу. Наскільки ми могли, настільки ми зараз підготовлені. Звичайно, важко щось створювати протягом одного місяця. Деякі гравці пішли з клубу, які могли б нам допомогти, дехто ще травмований, як от Сергій Машталір. Результатом матчу ми не задоволені, але «Металіст» краще укомплектований, команда майстерніша. Але мені не ганьба за своїх хлопців», – зазначив тренер «Ужгорода».

«Звичайно, автогол у роздягальню вплинув на гру. Десь промайнула думка, щоб команда не розсипалась. Але молодці: зібралися, характер показали. Тим не менше, суперник нас переважав», – повідомив Михайло Іваниця.

«У нас ще місяць заявки, можливо, будемо ще добирати когось. Постараємось з президентом клубу. Зараз важче укомплектувати команду лише закарпатськими футболістами», – цитує наставника офіційний сайт ФК «Ужгород».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах