32532
16:11 24.082021

Ужгородським футболістам ніяк не вдається покинути дно турнірної таблиці

Спорт 2576

Початок дебютного сезону в Першій лізі України успішним для ФК «Ужгород» не назвеш. Представники Срібної землі зі стартового туру опустилися на крайню, 16-ту, сходинку турнірної таблиці й досі не можуть її залишити.

Були великі сподівання, що минулої неділі, 22 серпня, ужгородці таки зуміють здобути дебютну перемогу. На своєму полі команда Михайла Іваниці приймала «ВПК-Агро» (Шевченківка), яке також перебувало внизу турнірної таблиці.

Вже в дебюті зустрічі нашій команді вдалося вийти вперед: на 7-й хв. Адріан Пуканич виконав верхову передачу на ближню стійку воріт, де Микола Гайдучик головою переправив м’яч у ворота. Втримати позитивний результат господарям не вдалося і вже через п’ять хвилин гості відновили паритет (подачу Євгенія Шевченка у штрафний майданчик ужгородців повинні були перервати захисник та голкіпер, однак вони в цьому епізоді зіграли незграбно і м’яч дістався Станіславу Кулішу, якому залишалося лише направити круглого у незахищений кут воріт).

Рахунок 1:1 тримався до 75-ї хв., допоки у ворота «Ужгорода» не призначили 11-метровий удар (не за правилами у власному штрафному майданчику зіграв Віктор Ряшко). Виконувати вирок арбітра взявся Станіслав Куліш і за мить вивів гостей уперед. На досягнутому 9-й номер «ВПК-Агро» не зупинився і за п’ять хвилин до завершення основного часу зустрічі оформив хет-трик (цього разу нападник завдав результативного удару з розвороту поблизу лінії воротарського майданчика).

У підсумку поєдинок завершився вольовою перемогою команди з Дніпропетровської області з рахунком 1:3. А закарпатський ФК з одним заліковим балом в активі продовжує займати останню сходинку турнірної таблиці.

Наступного дня після поєдинку на офіційному сайті ФК «Ужгород» з’явилася інформація, що Михайло Іваниця подав у відставку. Тепер виконувати обов’язки головного тренера буде його помічник – Богдан Блавацький.

Можливо, зміни на тренерському містку нададуть команді психологічного поштовху і вона зможе вибратися з цієї неприємної ситуації. Вже 28-го серпня «Ужгород» зіграє свій наступний поєдинок. На виїзді наша команда протистоятиме «Краматорську», який перебуває на четвертій сходинці турнірної таблиці.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах