32736
13:17 8.092021

Вадим Лучка: «Думаю, що «Мункачу» (Мукачево) по силам фінішувати в п’ятірці»

Спорт 2611

Півзахисник «Мункача» Вадим Лучка розповів пресслужбі ПФЛ про сильні сторони і перспективи клубу й наскільки впливає на підготовку до матчів географічна віддаленість Мукачева.

Ви вихованець львівського футболу, але вболівальники знають більше за виступами за молодіжні команди «Волині» та «Олександрії». Як так склалося, що ви не провели за команди свого міста жодного матчу на професіональному рівні, а грали лише у змаганнях аматорів?

– З шести років виступав за львівську команду «Покрова». Ми часто їздили на різні турніри по областях, і так сталося, що на одному з таких турнірів мене помітили скаути «Волині». Лучани тоді ще виступали в УПЛ, і я, довго не вагаючись, перейшов туди.

«Мункач» досить молода команда. Але так вийшло, що ви забивали клубам з досвідченими гравцями у складі: «Лівому Берегу» та «Епіцентру». Проти яких команд цікавіше грати: молодих та бойовитих або більш досвідчених?

– Цьогоріч дуже сильна Друга ліга. З кожною командою грати цікаво, прохідних матчів немає. Намагаюся завжди викладатися на 100%, щоб своєю грою приносити користь команді. Прагну вчитися новому і набиратися досвіду.

Які б сильні сторони та якості відзначили б у грі своєї команди?

– На мою думку одна із найсильніших якостей нашої команди – бажання перемагати у кожному матчі. Перед командою не ставиться конкретних завдань на цей сезон, проте ми виходимо на кожну гру як на останню. У «Мункачі» хороший колектив і це також позитивно впливає на результат.

У минулому сезоні ви також яскраво провели старт чемпіонату, забивши у першому ж матчі. Але більше не забивали. До того ж у складі «Волині-2» ви отримали шість жовтих карток та одну червону. Чи зробили висновки з тієї ситуації?

– Дійсно, мною були зроблені правильні висновки. Більше адаптувався до швидкостей і намагаюся не повторювати таких помилок, які робив за часів гри в «Волині-2».

Як впливає на команду географічна віддаленість «Мункача»? Адже ви проводите у дорозі багато часу, щоб дістатися до місця гостьової гри.

– Дорога завжди є складною, проте ми маємо необхідний час на відновлення в готелі. До гри підходимо з повною готовністю.

Як вважаєте, чи зможе «Мункач» додати по ходу сезоні і фінішувати в топгрупі?

– Думаю, що «Мункачу» по силам фінішувати в п’ятірці. Довели, що можемо дати гідний бій досвідченим командам. Якщо виходитимемо на кожну гру з максимальною самовіддачею, виконуватимемо тренерські настанови, то все у нас вийде.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах