33000
12:51 28.092021

Ужгородські гандболістки розгромили киянок

Спорт 5959

У другому турі жіночої Суперліги України з гандболу ужгородські «Карпати» на виїзді протистояли столичному «ТНУ-ДЮСШ-21». Поєдинки відбулися 24–25 вересня на майданчику київської команди.

«Карпати» завітали до Броварів у статусі фавориток протистояння. Інший результат окрім перемоги сприймався б за фіаско. Мотивації нашій команді додавали й зміни на тренерському містку (Віктора Чернова на посаді головного тренера команди змінив Борис Петровський).

Перша гра. «ТНУ-ДЮСШ-21» (Київ) – «Карпати» (Ужгород) – 21:41

До 7-ї хв. зустрічі перевагою володіли господарки, далі ж на майданчику домінували гості. Закарпатки з плином часу нарощували свою перевагу й на перерву пішли, будучи попереду – 11:20. На цьому представниці Срібної землі не зупинилися і в другій частині зустрічі продовжили активно йти вперед. У підсумку гандикап «карпатівок» сягнув двадцяти м’ячів (21:41).

Результативними діями у складі нашої команди відзначилися Яна Готра (9 м’ячів), Анастасія Полєтаєва (7), Каріна Байрак (6), Каріна Колодюк (6), Ольга Макаренко (4), Каріна Соскида (3), Валерія Нестеренко (3), Вероніка Фучко (2) та Тетяна Олійник (1).

Друга гра. «ТНУ-ДЮСШ-21» (Київ) – «Карпати» (Ужгород) – 20:60

Якщо в п’ятничній грі закарпатки дозволили суперницям вести в рахунку бодай декілька хвилин, то в суботній – колектив Бориса Петровського зі стартової хвилини захопив лідерство і не відпускав його ні на мить.

«Карпати» продемонстрували чудову гру в нападі й зуміли закинути 60 (!) м’ячів. За підсумками першого тайму рахунок був 12:28, а на момент фінальної сирени становив – 20:60.

Найрезультативнішою у складі команди-переможниці була Яна Готра (вона здійснила 18 точних кидків). Високою результативністю також відзначилися Ольга Макаренко (11) та Каріна Колодюк (8). Вагомий внесок у звитягу своєї команди також зробили Валерія Нестеренко (6), Анастасія Полєтаєва (5), Надія Кучерява (4), Каріна Соскида (3), Каріна Байрак (2), Софія Гончаренко (2) та Вероніка Фучко (1).

Дві переконливі перемоги над столичним ГК дозволили «Карпатам» піднятися на другу сходинку турнірної таблиці (в активі нашої команди 6 очок). Ідентичну кількість очок має миколаївський «Реал», а лідерство втримує львівська «Галичанка» (8 пунктів).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини