33074
15:55 4.102021

В Ужгороді відбувся міжнародний традиційний турнір із петанку «Каштан-2021»

Спорт 15933

В Ужгороді у Боздоському парку протягом трьох днів відбувалися ігри традиційного міжнародного турніру з петанку «Каштан-2021». Всього участь у турнірі взяли понад 70 учасників із України, Угорщини, Чехії, Польщі, Білорусі, Росії та України. Також у турнірі брали участь громадяни Данії, Бельгії та Марокко, які тимчасово проживають в Україні і є членами українських петанк-клубів.

У перший день турніру відбулися ігри тет-а-тет (один проти одного). Після попередніх 5 кіл визначилися кращі 16 учасників, які розіграли комплект нагород турніру А, а інші петанкісти розігрували медалі в турнірі Б.

Переможцем турніру А став Дмитро Бугай із Києва. Друге місце у Влада Годованця з Харкова і третє місце виборов ужгородець Петро Гойс.

У турнірі Б перемогу здобув Ігор Сєхін з Ужгорода. Друге місце у Дмитра Міхальонка з Білорусі і третє місце виборов Олександр Рослов зі Львова.

Наступного дня у рамках турніру відбулися ігри команд-дуплетів (по два гравці в команді). Тут так само після попередніх 5-ти ігор визначалися 16 кращих команд, які потім розігрували нагороди в турнірі А, а решта команд грали в турнірі Б.

Перемогу в турнірі А здобула команда у складі Юрія Марковського та Сергія Хоміча з Білорусі. Друге місце у команди у складі Олени Колодій з Ужгорода та харків’янина Валентина Лемешевського. Третьою стала команда у складі Максима Фінька та Олександра Литвина зі Львова.

У турнірі Б перемогу здобула команда з Черкас у складі Володимира та Наталії Сидоренків. Другими стали Юрій Іваськевич з Івано-Франківська та Вероніка Фінько зі Львова. Третє місце у білорусів Юлії Гуріної та Дмитра Міхальонка.

І нарешті третього дня турніру відбулися ігри команд-триплетів (по три гравці в команді). У групі А переможцем стала команда у складі Сергія Бабяка, Максима Фінька (Львів) та Морада Руаї (Марокко). Срібні нагороди у команди у складі Юрія Іваськевича, Олександра Рослова (Львів) та Володимира Сидоренка (Черкаси). Бронза у команди у складі Олени Колодій (Ужгород), Валентина Лемешевського та Влада Годованця (Харків).

У турнірі Б перемогу здобула команда у складі Ігоря Сєхіна, Миколи Горбатка (Ужгород) та Євгена Лиховідова (Мукачево). Другими стали харків’яни Андрій Камєнєв, Сергій Савченко та Сергій Сєріков. Третє місце в ужгородки Ольги Чехової, львів’янки Тетяни Германюк та Наталії Сидоренко з Черкас.

Про це повідомляє Федерація петанку України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
51 медаль і перше загальнокомандне місце привезли закарпатці з чемпіонату України зі змішаних бойових мистецтв
10:15
ВИЙШОВ № 552 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
У День Піфагора факультет математики та цифрових технологій УжНУ зібрав 10 тисяч грн для ЗСУ
09:53
У Мукачеві відкрили безпековий освітній простір для студентів
09:32
Життя в новому жилі: організація «Людина у скруті» допомагає створювати шелтери на Закарпатті
09:15
На Закарпатті можуть запровадити графіки відключень електроенергії для для бізнесу та промисловості
08:53
В Ужгороді відкрили 12-ту виставку молодіжного об’єднання «FOCUS GROUP»
08:42
В Ужгороді підбили підсумки першого року імплементації Закону «Про медіа»
19:44
Суддівська спільнота передала придбані за кошти суддів FPV дрони
19:32
Закарпатські підприємиці можуть долучитися до жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»
19:14
Всі новини