33116
13:25 8.102021

«Мункач» (Мукачево) здобув домашню перемогу над «Дніпром» (Черкаси)

Спорт 4125

Поєдинок 12-го туру Другої ліги України з футболу сезону 2021/22 між мукачівським «Мункачем» та черкаським «Дніпром» відбувся 6 жовтня на стадіон НТБ МФА, що у с. Дерцен Мукачівського району.

Цей матч «Мункач» проводив у статусі фаворита, адже напередодні набрав у два рази більше залікових балів, ніж суперник.

Вже перша атака господарів стала гольовою. Після розіграшу пішла вертикальна передача, здавалося, що дніпряни перехопили м’яч, однак Тарас Галас зумів вибити його з під ніг Максима Івахно і той покотився прямісінько на хід Максиму Гірному, а той своїм шансом скористався сповна й вивів «Мункач» вперед – 1:0. До слова, це вже 6-й гол для Максима Гірного.

Господарі продовжували контролювати гру, та до гостроти тривалий час не доходило. Десь в середині тайму окрім асисту міг і сам відзначитися голом Тарас Галас, який вийшов на ударну позицію й десь метрів з 17 пробив по воротах «Дніпра» – м’яч в сантиметрах розминувся зі стійкою. Тож на перерву команди пішли за такого рахунку.

Зазвичай другу половину активніше починають мукачівці, так вийшло й цього разу та дивідендів витиснути зі свого домінування підопічним Віталія Шумського ніяк не вдавалося. Суперник вибудував ешеловану оборону, яку пройти було важкувато. А на 65-й хвилині наша команда пропустила – пройшла навісна передача з правого флангу від Максима Івахна, перехопити яку вирішив наш кіпер, однак лише торкнувся м’яча, який опинився в ногах суперника, той другим дотиком пробиває ,м’яч з лінії воріт виносить оборонець «Мункача», однак на підборі опинився знову гравець «Дніпра», який віддав передачу на дальню стійку, де вже в пусті ворота замикав Ярослав Савійсько – 1:1.

Після цього голу гості отримали певну психологічну перевагу, та наші хлопці зуміли вистояти, й далі вже знову відтіснили суперника на свою половину й почали створювати один момент за іншим. Спочатку після виконання кутового пробивав Петро Луців – рятує оборонець, який вибиває мяч з лінії воріт, а вже другу спробу в цій атаці п’ятою спрмяував м’яч над поперечиною Григоращук.

Лише на 86-й хвилині «Мункач» зумів дотиснути суперника: вільний удар виконав Степанчук, а оборонець «Дніпра» невдало зупинив м’яч у власному карному майданчику, його одразу ж підхопив Василь Луців, який розстріляв дальню дев’ятку дніпровських воріт. Це вже була перемога – 2:1, повідомляє офіційний сайт «Мункача».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
Всі новини