33160
12:00 12.102021

«Мункач» (Мукачево) демонструє хороші результати

Спорт 3695

Колектив Віталія Шумського вдало проводить дебютний сезон у Другій лізі України з футболу і цілком заслужено входить до п’ятірки найкращих команд чемпіонату.

Минулого тижня представники міста над Латорицею провели два домашні поєдинки. 6 жовтня «Мункач» протистояв черкаському «Дніпру», а 10-го – київському АФСК.

У поєдинку з черкащанками мукачівці відкрили рахунок вже на 1-й хв.: наші футболісти перехопили м’яч поблизу штрафного майданчика суперника, вивели Максима Гірного на хорошу ударну позицію і той вколотив круглого у сітку воріт. На екваторі другого тайму зусиллями Ярослава Савіська гості відігралися (10-й номер результативно замкнув передачу партнера), та останнє слово було за господарями. За три хвилини до завершення основного часу зустрічі Василь Луців виборов м’яч у чужому штрафному майданчику, опинився перед голкіпером і впевнено реалізував вихід віч-на-віч. Як виявилося згодом, гол капітана став переможним у цьому матчі (2:1).

Матч проти столичного АФСК проходив за переваги мукачівців. Представники Срібної землі вп’яте у нинішньому сезоні зуміли зберегти свої ворота неушкодженими. Також колектив Віталія Шумського забив по голу в кожному з таймів. На 28-й хв. Віталій Дубілей завдавав прицільного удару з близької відстані, та м’яч влучив у захисника і рикошетом від нього влетів у ворота. Друга результативна атака господарів відбулася вже в компенсований арбітром час: на 91-й хв. партнери вивели Максима Гірного один на один із голкіпером і 21-й номер «Мункача» впевнено реалізував чудову гольову нагоду (2:0). До слова, цей м’яч став для Максима сьомим у чемпіонаті (наразі він займає другу сходинку в гонці бомбардирів групи А). Лідирує за цим показником Артур Загорулько із вінницької «Ниви» (на рахунку цього футболіста 8 голів).

Відзначимо, що безпрограшна серія мукачівців налічує вже шість матчів (5 перемог та 1 нічия). Завдяки хорошим показникам закарпатці піднялися на п’яту сходинку турнірної таблиці (у доробку команди 23 очки). Наступним суперником «Мункача» буде вишгородський «Діназ», який іде четвертим і випереджає нашу команду на п’ять пунктів. Гра відбудеться 15 жовтня (початок о 13-й годині) на полі мукачівців.

Тріо лідерів у Другій лізі України групи А наразі таке: 1. «Лівий Берег» (Київ) – 33 очки, 2. «Карпати» (Львів) – 30,3. «ЛНЗ» (Черкаси) – 28.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах