33252
14:42 18.102021

Чоловіки та жінки боролися за Суперкубок Закарпаття

Спорт 4034

16 жовтня у смт Середнє відбулися матчі за чоловічий та жіночий Суперкубки Закарпаття з футболу 2021.

В обох протистояннях зустрічалися команди гідні перемоги. Уболівальники, яким удалося відвідати ці матчі, стали свідками цікавої та безкомпромісної боротьби, забитих голів і улюбленої багатьох – серії пенальті.

Першими на поле вийшли жінки. У боротьбі за почесний трофей ДЮСШ м. Хуст зійшлася із ЗОДЮСШ м. Ужгород. В основний час зустрічі переможниць виявлено не було (команди розписали мирову – 2:2). У складі хустської команди відзначилися Яна Балаж (32) і Романна Максим (43), а за ужгородок забивали Вікторія Рапа (16) та Ірина Волошин (33).

А в серії післяматчевих пенальті влучнішими виявилися представниці обласного центру Закарпаття (6:5). Таким чином ЗОДЮСШ м. Ужгород стала дворазовим володарем жіночого Суперкубка Закарпаття з футболу.

Після завершення поєдинку визнали найкращих гравчинь матчу: в ЗОДЮСШ м. Ужгород такою була Дарина Івасько, а в ДЮСШ м. Хуст –Дарина Лукач.

У змаганнях серед чоловіків «Севлюш» (Виноградів) зустрічався з «Хустом». Як і в попередній грі, основний час зустрічі завершився внічию. Та цього разу рахунок був 1:1. На 32-й хв. Михайло Реплюк вивів номінальних господарів уперед, а на 59-й хв. Іван Повхан відновив рівновагу.

У серії 11-метрових ударів перемогу святкував чемпіон Вищої ліги області – «Хуст» (3:1).

Кращим гравцем у складі тріумфаторів визнали Владислава Іванова, а кращим з-поміж гравців «Севлюша» був автор забитого м’яча – Михайло Реплюк.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах