33259
10:59 20.102021

Невдалий вояж ужгородських баскетболістів до Івано-Франківська

Спорт 2802

Минулого вікенду відбувалися поєдинки 2-го туру Першої ліги України з баскетболу сезону 2021/22. БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» на виїзді зустрічався з «КФВ-Говерла-2» (Івано-Франківськ).

Перша гра

Ужгородці вдало провели стартову 10-хвилинку й були попереду – 12:16. Однак у наступному відрізку гри господарі перехопили ініціативу й вийшли вперед. На велику перерву команди відправилися за рахунку 32:30.

У третій чверті знову ж таки краще діяла «КФВ-Говерла-2».Івано-франківці надійніше відіграли в обороні й результативніше в нападі, завдяки чому вдалося відірватися у рахунку на відстань дев’яти очок (48:39). Наприкінці двобою наша команда проявила характер і наздогнала суперника (за хвилину до завершення поєдинку на табло був паритет – 63:63). Проте на вирішальний штурм більше сил залишилося в підопічних Віктора Бугри. Фінальна сирена зафіксувала прикру поразку закарпатців із рахунком 67:64.

Друга гра

У недільному поєдинку перші дві чверті проходили за рівної гри, а лідер змінювався декілька разів. За підсумками 10 зіграних хвилин, рахунок був 11:13, а на екваторі матчу – 31:32.

Діяти на рівних із господарями майданчика протягом усієї зустрічі «Ужгороду-УжНУ-ЗОДЮСШ» не вдалося. У двох заключних частинах гри «КФВ-Говерла-2» за багатьма показниками переважала суперника і вдруге святкувала перемогу. Цього разу з рахунком 82:66.

Зазначимо, що в першій грі найрезультативнішим у складі закарпатського БК був Валентин Рипкович (18 очок), а в другій – Федір Варга (20).

Після двох зіграних турів ужгородська команда перебуває на останній сходинці турнірної таблиці групи №4 (Поділля).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах