33337
12:50 25.102021

«Карпати-ШВСМ» сильніші за «Академію гандболу»

Спорт 5092

У рамках 7-го туру чоловічої Суперліги України з гандболу ужгородські «Карпати-ШВСМ» приймали «Академію гандболу» (Запоріжжя – Луганська обл.). Поєдинок відбувся 23 жовтня в ужгородському СК «Юність».

Після домашньої поразки від «Одеси» (23:45) колектив Віталія Уманця прагнув реабілітуватися перед рідними вболівальниками. Гра проти середняка чемпіонату – чудова нагода перевірити свій рівень, а також можливість поборотися за очки. Саме за перемогою наші гандболісти виходили на майданчик.

Стартові хвилини зустрічі – за «Академією гандболу»: на 5-й хв. гості були попереду – 1:3. Та згодом господарі перехопили ініціативу й вирвалися вперед. Вже на екваторі першої половини гри перевага «Карпат-ШВСМ» сягала чотирьох м’ячів (9:5), а на перерву команди пішли за впевненої переваги ужгородців – 18:11.

У другому таймі гра дещо вирівнялася, однак закарпатський ГК продовжував втримувати лідерство. У підсумку поєдинок завершився перемогою нашої команди з рахунком 31:24. До слова, це третя звитяга представників Срібної землі у шести стартових матчах. Як для новачка Суперліги – результат дуже навіть хороший.

Відзначимо, що вагомий внесок у перемогу своєї команди зробили Ярослав Котюк (9 м’ячів), Олександр Місяйло (7), Салех Валієв (5), Ярослав Феєр (4), Денис Барутенко (2), Олександр Польогкий (2) та Павло Савицький (2). На високому рівні цей матч провів і воротар «Карпат-ШВСМ» Едуард Бойко, який парирував чимало небезпечних кидків.

У наступному, 8-ому, турі закарпатці на виїзді поміряються силами із «Мотором-Політехнікою» (Запоріжжя), який також здобув 6 очок і займає третє місце в турнірній таблиці.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах