33411
12:12 1.112021

«Минай» сьогодні зустрінеться з «Дніпром-1»

Спорт 3599

У понеділок, 1 листопада, закарпатська команда зіграє дуже складний поєдинок. На виїзді «Минай» протистоятиме потужному «Дніпру-1». Матч відбудеться на «Дніпро Арені» і розпочнеться о 17.00.

Цей поєдинок буде складним, адже дніпряни зараз і рік тому, коли наша команда обігравала їх, а вони закінчили календарний рік на останньому місці, – це велика різниця. Клуб на чолі з хорватським наставником Ігорем Йовічевічем за цей час дуже виріс в усіх аспектах. І зараз «Дніпро-1» – один з реальних претендентів на топ-3 в цьому сезоні і на потрапляння у зону єврокубків.

Команда добре укомплектована, грає у яскравий атакуючий футбол. І потужна на домашньому стадіоні: із 5 матчів у 4 святкували перемогу. Хоч і єдина поразка була болючою – місяць тому поступилися вдома «Зорі» 0:4. Загалом, колектив Ігора Йовічевіча наразі на 5 сходинці в чемпіонаті із 22 очками. Останній матч, до речі, команда програла – 0:2 «Динамо». Мали дніпряни зіграти і на цьому тижні в Кубку України, але у його суперника, черкаського «ЛНЗ», спалах ковіду і гру перенесли.

Закарпатська команда же перебуває у піднесеному настрої. У двох останніх матчах ми здобули очки з міцними суперниками. З цією ж метою будемо їхати і у Дніпро, хоч і буде складно. Проте «минайці» вже довели всім, що будуть боротися в кожному поєдинку, незалежно від рівня і амбіцій суперника. Та і виїзну статистику нам слід підправляти – за 7 матчів в гостях ми лише у 2 здобули очки.

В історії наших клубів це буде вже 3 зустріч із «Дніпром-1». В минулому сезоні вдома ми перемогли їх 3:2 (дубль Нурієва і гол Пиняшка), а на виїзді програли 0:3, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах