33603
12:20 16.112021

В Іршаві відбувся турнір пам’яті з футболу

Спорт 3143

У м. Іршава на центральному стадіоні відбувся перший турнір з футболу присвячений пам’яті капітану команди ФК «Бужора», кращому гравцю чемпіонату області 2020 року Мирослав Мудра.

В турнірі прийняло участь шість команд: «Бужора» Іршава, ФК «Ком’яти», «ЕКО» Ужгород, «Севлюш» Виноградів, ФК «Вільхівкці» та ФК «Зірка» Брід.

Команди були розбиті на дві підгрупи. До першої підгрупи увійшли команди: «Бужора» Іршава, «Ком’яти» і «ЕКО» Ужгород до другої: ФК «Севлюш» Виноградів, ФК «Вільхівці» та «Зірка» Брід.

Переможцем у першій підгрупі стала команда з рідного села Мудри ФК «Ком’яти», а другій підгрупі перемогла команда «Севлюш» Виноградів.

Отже, у фіналі зустрілись «Ком’яти» і «Севлюш» Виноградів. Основний час гри закінчився з результатом 0:0, в серії пенальті кращими були «Виноградівці», які перемогли з рахунком 3:1. В боротьбі за бронзові нагороди вели боротьбу ФК «Бужора» та ФК «Вільхівці» з рахунком 3:2 перемогла команда «Вільхівців».

Отже, першим переможцем турніру стала команда «Севлюш» Виноградів, на другому місці команда ФК «Ком’яти», треті – ФК «Вільхівці».

Команда переможець «Севлюш» Виноградів нагороджена пам’ятним кубком, а її гравці пам’ятними медалями. Срібними нагородами були нагороджені гравці ФК «Ком’яти», бронзові нагороди вручені гравцям команди ФК «Вільхівці».

Всі інші гравці були нагороджені пам’ятними медалями.

Про це повідомляє Іршавська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах