33692
13:25 23.112021

Завтра відбудеться поєдинок між «Минаєм» та «Колосом»

Спорт 3530

24 листопада закарпатська команда проведе третій поспіль важливий домашній поєдинок. У гості завітає ковалівський «Колос». Матч відбудеться на стадіоні «Авангард» і розпочнеться о 14.00.

На жаль, поки листопадове домашнє турне не складається для нас успішно. З двох ігор, де «Минай» планував взяти максимум очок, здобув лише 1 заліковий пункт.

Тому, звісно, в поєдинку з «Колосом», наша команда буде грати виключно на 3 очки. Хоч і зробити це буде складно. Ковалівський клуб на сьогодні займає не ту позицію, якої прагнув перед початком сезону. Нагадаємо, що «Колос» ще в 2021 році виступав в єврокубках, проте не надто вдало – не пробилися у груповий раунд Ліги конференцій. До речі, саме через це поєдинок з «Минаєм» перенесли, адже ми мали грати з ковалівцями ще 8-9 серпня.

Та і місце в турнірній таблиці не відповідає амбіціям клуба з Київщини. У команди 14 очок в 14 матчах. Вони програли 8 матчів і лише у 6 взяли очки. Що цікаво, половину своїх перемог команда взяла якраз на виїзді. В тому числі, і в останньому матчі – це було в Чернігові у грі з «Десною».

Ця зустріч з «Колосом» для закарпатського клуба буде вже 3-ою в історії. І в обох попередніх матчах була зафіксована нічия. В Ужгороді на «Авангарді» команди зіграли 0:0, в Ковалівці – 2:2. Що цікаво, у воротах нашого суперника тоді відзначився нинішній футболіст «Колосу» – Анатолій Нурієв.

До речі, цього футболіста на Закарпатті особливо чекають. Зрештою, Нурієв – легенда «Минаю». З цим гравцем пов’язані всі попередні успіхи клубу на професійному рівні. Також, він залишається кращим бомбардиром «Минаю» в історії – він забивав у ворота наших суперників 38 голів.

Також наші вболівальники будуть раді бачити і ще одного екс-«минайця», який наразі грає у Ковалівці – Тараса Саківа. Для обох футболістів це буде особливий матч. Як і для нашого Євгена Селезньова, для якого «Колос» попередній клуб.

Що стосується футболістів, які точно не зіграють в цьому матчі, так це Максименко та Сілва Насціменто з «Колосу», а у «минайців» – це Месхі, якого вилучили у попередній грі. Проте зможуть повернутися на футбольне поле відразу 4 основних гравців: Ахмедзаде, для якого «Колос» теж колишній клуб, Книш, Кулієв та Матіч, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах