33738
17:37 25.112021

«Минай» постраждав від свого колишнього гравця

Спорт 6630

24 листопада на ужгородському стадіоні «Авангард» відбувся перенесений поєдинок 3-го туру української Прем’єр-ліги з футболу між «Минаєм» та ковалівським «Колосом».

У першій половині зустрічі більше м’ячем володіли гості, та до загострень біля володінь Данила Кучера справа не доходила. Натомість минайці, діючи другим номером, ще до перерви створили п’ять небезпечних моментів.

На 14-й, 21-й та 30-й хвилинах відзначатися міг Богдан Коваленко, однак у першому епізоді його удар головою парирував Євгеній Волинець, у другому – «Колос» урятувала поперечина, а в третьому – дальню гармату зупинив голкіпер. Також у складі господарів близьким до взяття воріт був Ельдар Кулієв. На 38-й хв. 7-й номер «Минаю» обійшов захисників, увірвався у штрафний майданчик, але пробив неточно. А через п’ять хвилин він головою замикав верхову передачу від Олега Синьогуба, проте вдало у воротах зіграв кіпер.

На старті другого тайму Олександр Павловець у межах штрафного майданчика не за правилами зупинив Рустама Ахмедзаде й арбітр призначив пенальті, яке згодом реалізував Данило Книш (1:0).

Ковалівцям ніяк не вдавалося пройти захист закарпатців, тож наприкінці поєдинку вони зробили акцент на стандартах, які брався виконувати колишній гравець «Минаю» – Анатолій Нурієв. Якщо на 84-й хв. удар 11-го номера парирував Данило Кучер, то на шостій компенсованій хвилині Нурієв забив дебютний гол за свою нову команду і встановив на табло підсумковий рахунок зустрічі – 1:1.

Отож, «Минай» другий матч поспіль втрачає перемогу на останніх хвилинах і через це не може вибратися із зони вильоту. У першому колі змагань закарпатський ФК набрав 10 очок і розташувався на 14-й сходинці турнірної таблиці.

Наступний поєдинок команда Ігоря Леонова зіграє 27 листопада. На ужгородському стадіоні «Авангард» «Минай» прийме лідера чемпіонату – київське «Динамо» (початок зустрічі о 14.00).

«Минай» – «Колос» (Ковалівка) – 1:1 (0:0)

Голи: Данило Книш 50 (пен.) – Анатолій Нурієв 96.

«Минай»: Данило Кучер, Олег Горін, Андрій Семенко, Богдан Коваленко (Данило Книш, 46), Олексій Хахльов, Олег Синьогуб, Ельдар Кулієв, Ігор Гончар, Євген Селезньов (Дмитро Білоног, 46), Олександр Петрусенко, Рустам Ахмедзаде (Олег Вишневський, 81),.

Головний тренер – Ігор Леонов.

«Колос»: Євгеній Волинець, Ніколай Золотов, Олександр Павловець, Кирило Петров (Матія Ром 87), Олександр Чорноморець, Вадим Мілько, Євген Задоя (Ренан 61), Володимир Лисенко (Ніка Сітчінава 51), В’ячеслав Чурко, Денис Костишин (Анатолій Нурієв 46), Олег Ільїн.

Тренер: Ярослав Вишняк.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах