3382
14:31 27.102016

Юні закарпатські боксери повернулися додому з медалями

Спорт 1694
Вони боролися. Фізично і морально. За першість у Чемпіонаті України з боксу серед юнаків 2003-2004 років народження, що проходили з 17 по 23 жовтня у місті Надвірна, що на Івано-Франківщині. Нашу область представили двадцять юних боксерів. Вісім юнаків із дванадцяти, що представляли нашу область на цьому чемпіонаті – мукачівські спартаківці.
25102016-3
У підсумку ЧУ юнацька команда Закарпатської області, попри все утрималась у десятці найсильніших України й спортсмени вибороли 7 медалей, повідомила “Карпатському об’єктиву” Федерація боксу Закарпатської області.
“З дорогим вантажем, 7 медалей, повернулися юні боксери Срібної землі, так почав свою розповідь головний тренер ФБЗО Валерій Вишньов, – а ось настрій якийсь незрозумілий. З одного боку є привід для радості, адже є чемпіон, є призери, а з іншого – хотілося б привезти додому більше нагород – не один, а принаймні три чемпіони: не програв свій бій у півфіналі Володимир Горзов і у фіналі Віталій Татаренко. Рахунок 1-2 не на нашу користь звучить як вирок для закарпатської команди. Але попри на всі підводні течії, у нас все ж таки є отримав чемпіонський титул”.
Як розповідає тренер, вже втретє чемпіонський титул зайняв юний мукачівський спартаківець Мілан Рокіцан, вихованець Олександра Салахеєва:
Саме завдяки самовідданій тренерській роботі наші спортсмени забирають найкращі нагороди. Хочу висловити велику вдячність всім тренерам, але найбільшу – старшому тренеру юнацької збірної області Олександру Салахеєву, який зі своєю відповідальністю та професіоналізмом підходить до відбору та підготовки команди нашого краю до національного чемпіонату. Всі вони проходили підготовку до змагань під керівництвом тренера О.Салахеєва, і саме вони принесли у скарбничку команди шість із семи медалей. Мені, як головному тренеру ФБЗО, особливо приємно було чути від старшого тренера юнацької збірної України Олега Кудінова слова, що нарешті ми побачили у Закарпатті команду юних спортсменів, які хочуть перемагати. Дай Бог так буде і надалі”.
За підсумками закарпатці отримали наступні нагороди:
Бронзовими призерами стали Михайло Маркович (с/к ” Рукавичка”, КОДЮСШ “Спартак”, тренер Гомба М.), Олег Гонак (*с/к ” Самерс”, КОДЮСШ “Спартак”, тренер Салахеєв О.) , срібними – Роман Поштак (с/к “Рукавичка”,КОДЮСШ”Спартак”, тренер Гомба М.), Віталій Татаренко (с/к “Самерс”, КОДЮСШ “Спартак”, тренер Салахеєв О, Вишньов В.), Максим Сувирда (КОДЮСШ ” Спартак”, тренер Вишньов).
Найвищі титули привезли додому наступні юнати:
Бронзовою нагородою відзначили виступ Володимира Горзова ( с/к ” Кротон”,КОДЮСШ” Спартак”,тренер Ільницький Р.)
Перше міце отримав Мілан Рокіцан.
Всі переможці й призери уже в листопаді братимуть участь у навчально-тренувальних зборах в Харькові для формування та підготовки до Чемпіонату Європи 2017 року.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах