33930
13:55 14.122021

«Колос» – «Минай»: фіаско на останніх хвилинах матчу

Спорт 5366

12 грудня «Минай» провів останній офіційний поєдинок у 2021 році. У рамках 18-го туру української Прем’єр-ліги з футболу колектив Ігоря Леонова на виїзді зустрічався з ковалівським «Колосом».

Це була друга зустріч минайців та ковалівців за останній місяць. 24 листопада в Ужгороді відбувся перенесений поєдинок 3-го туру. Нагадаємо, що в тій грі закарпатці лідирували 1:0 і були близькими до перемоги, та на завершальних секундах пропустили м’яч у відповідь, і матч завершився внічию. Груднева зустріч між цими командами була схожою.

Початок поєдинку для «Минаю» виявився вдалим. Уже на 11-й хв. закарпатці повели в рахунку: Михайло Месхі віддав м’яч під удар Олегу Вишневському, і 77-й номер поцілив у ворота (0:1). Як у другій частині першого тайму, так і після перерви в гостей виникали моменти, аби збільшити свою перевагу, та нашим футболістам бракувало точності. Були гострі епізоди також у виконанні ковалівців, але тривалий час їхні намагання дивідендів не приносили.

А от завершення поєдинку для минайців вийшло таким, що гірше не придумаєш. На 88-й хв. арбітр угледів гру рукою Богдана Векляка у власному штрафному майданчику і призначив пенальті. Результативного удару з «позначки» завдав Вадим Мілько. А ще через дві хвилини після подачі стандарту у виконанні Анатолія Нурієва переможного удару головою завдав Олександр Чорноморець (2:1).

У компенсований арбітром час минайці намагалися врятувати гру, та футбольна фортуна того дня від них відвернулася, і поєдинок завершився прикрою поразкою на останніх хвилинах зустрічі.

Попереду в нашої команди період відпустки, а потім тренувальні збори. Поновляться змагання в найелітнішому футбольному дивізіоні України наприкінці лютого.

«Колос» (Ковалівка) – «Минай» – 2:1 (0:1)

Голи: Вадим Мілько 88 (пен.), Олександр Чорноморець 90 – Олег Вишневський 11.

«Колос»: Євгеній Волинець, Ніколай Золотов, Кирило Петров, Олександр Чорноморець, Матія Ром, Андрій Богданов (Денис Костишин 77), Вадим Мілько, Олег Ільїн, Дієго Сантос, Володимир Лисенко (Анатолій Нурієв 55), Ніка Сітчінава (Ренан 64),.

Головний тренер – Ярослав Вишняк.

«Минай»: Герман Пеньков, Ігор Гончар (Богдан Векляк 25), Олег Горін, Міслав Матіч, Данило Книш, Олександр Петрусенко, Михайло Месхі, Ельдар Кулієв (Едвард Кобак 83), Сергій М’якушко, Богдан Коваленко (Антон Байдал 83), Олег Вишневський (Євген Селезньов 61).

Головний тренер – Ігор Леонов.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах