33947
13:40 15.122021

Юні мукачівські футболісти змагалися на міжнародному турнірі в Кішварді

Спорт 3857

Минулого вікенду в Кішварді відбувся міжнародний турнір з футболу серед команд U-15 (гравці 2007 р.н.).

Участь у змаганнях взяли шість провідних юнацьких команди Східної Європи: польська «Легія», угорські «Пушкаш Академія» та «Кішварда», українські «Динамо» (Київ), «Шахтар» (Донецьк) та МФА «Мункач» (Мукачево).

Команди були розділені на дві групи. В групі А грали «Кішварда», «Легія» та «Шахтар», в групі В – «Пушкаш Академія», «Мункач» та «Динамо».

Мукачівська команда в двох групових поєдинках поступилася – «Пушкаш Академії» (0:1) та київському «Динамо» (0:2). А у матчі за перше місце «Пушкаш Академія» зуміла перемогти київське «Динамо» – 3:2.

У групі А лідером стала варшавська «Легія», яка з однаковим результатом – 2:1 здолала «Кішварду» та донецький «Шахтар». А в матчі за другу сходинку в групі «Шахтар» обіграв «Кішварду» (2:0).

У матчі за 5-те місце «Мункач» поступився «Кішварді» (0:3). Третє місце виборов «Шахтар», який переміг «Динамо» (5:2). А володарем зимового кубку стала варшавська «Легія», яка розгромила «Пушкаш Академію» (5:0).

Участь у цьому турнірі стала дуже хорошою підготовкою та досвідом для підопічних Сергія Ліснійчука перед зимовими канікулами, повідомляє МФА «Мункач».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах