34131
11:09 12.012022

Капітан «Минаю» перейшов в угорський «Гонвед»

Спорт 3540

Півзахисник Олександр Петрусенко більше не гравець «Минаю». 11 січня він підписав контракт з клубом Вищої ліги Угорщини – «Гонведом» з Будапешту.

Олександр пройшов медогляд та узгодив всі деталі з клубом. Найближчим часом він розпочне підготовку до відновлення сезону у своїй новій команді.

Перехід капітана та кращого гравця закарпатської команди цієї половини сезону за версією вболівальників у «Гонвед» – другий в історії «Минаю» повноцінний трансфер в закордонний клуб.

Щиро вітаємо Олександра із переходом в команду, яка 5 років тому вигравала чемпіонат Угорщини, а в 2020-му – Кубок цієї країни.

Зазначимо, що Олександр Петрусенко перейшов у «Минай» взимку 2021 року. За цей час він зіграв 29 матчів за закарпатську команду в УПЛ та Кубку України. Тільки в цьому сезоні його визнали кращим в Українській Прем’єр-лізі за підборами, виграними єдиноборствами знизу та підбираннями на чужій половині. Також 3 рази закарпатські вболівальники визнавали його кращим гравцем місяця, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах