34266
16:05 24.012022

ФК «Ужгород»: кадрові зміни та активна підготовка до весняної частини сезону

Спорт 3353

Минулого тижня учасник Першої ліги України з футболу вийшов із відпустки і розпочав перший етап підготовки до другої частини сезону 2021/22.

Під час зимової перерви в стані ужгородської команди відбулися кадрові зміни. За словами головного тренера Богдана Блавацького, команду покинув ряд футболістів, зокрема: Вадим Ющишин, Василь Беца, Олександр Аксьонов, Андрій Вискребенцев, Віктор Ряшко, Василь Пиняшко, Вадим Ференцик, Микола Гайдучик, Віктор Хомченко, Павло Тищук і Сергій Машталір.

У коментарі клубній пресслужбі фахівець повідомив, що в команди буде приблизно 65 тренувань і 9 товариських матчів. «Перший етап тренувальних зборів проведемо вдома, на Закарпатті. Тут є всі умови для якісної підготовки. А потім у планах виїхати в угорську Кішварду для проведення другого етапу», – зазначив Богдан Блавацький.

Наразі тренерський штаб активно переглядає потенційних новачків і вже з одним із них підписаний контракт. Першим новачком «Ужгорода» став свалявець Олександр Глагола. Цей футболіст добре відомий закарпатським шанувальникам футболу виступами за «Минай». У складі команди з Ужгородщини Олександр був чемпіоном Першої ліги і зумів дебютувати в УПЛ. Останнім клубом 24-річного півзахисника було житомирське «Полісся», за яке відіграв 18 матчів.

Вже найближчої п’ятниці, 28 лютого, ужгородці зіграють свій перший товариський поєдинок. На штучному полі ужгородського стадіону «Авангард» колектив Богдана Блавацького зустрінеться з прем’єрліговим «Минаєм». Також в «Ужгорода» найближчим часом запланований товариський матч з іншим професійним клубом нашої області – мукачівським «Мункачем».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини