34284
12:18 25.012022

Минайці провели міжнародний товариський поєдинок

Спорт 2788

Головна футбольна команда Закарпаття – «Минай» – продовжує готуватися до відновлення сезону і вже зіграла перший товариський матч у 2022 році.

Як ми повідомляли, суперником колективу Володимира Шарана став «Дебрецен». Гра відбулася у суботу, 22 січня, на полі угорського ФК.

Господарі поєдинку значно раніше відновили тренувальний процес, тож перебували в кращих кондиціях, ніж гості. Проте закарпатці зуміли нав’язати боротьбу 9-й команді Вищої ліги Угорщини і навіть могли забивати (моменти для взяття воріт мали Євген Селезньов, Ельдар Кулієв та Антон Байдал). Проте нашим футболістам бракувало точності. Натомість суперник у першій 45-хвилинці реалізував один із моментів і довів гру до переможного для себе результату (1:0).

Після поєдинку головний тренер «Минаю» Володимир Шаран відзначив, що йому сподобалося як грала його команда. А от гру футболістів, які перебувають у «Минаї» на перегляді, коуч оцінювати не схотів і тільки зазначив, що деякі залишаться в команді та продовжать тренувальний збір.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах