34318
12:40 31.012022

Стали відомі імена переможців та призерів чемпіонату Закарпаття зі сквошу

Спорт 5808

У неділю, 30 січня, в ужгородському сквош-клубі Prime відбувся чемпіонат області зі сквошу. Визначали сильніших у трьох категоріях: U-11, U-17 та дорослі.

На першому етапі змагань учасників було поділено на дві групи залежно від їхнього рейтингу. Опісля відбувся раунд плей-оф, за підсумками якого і було визначено найсильніших.

У наймолодшій віковій групі виступило шестеро учасників. Вони почали займатися сквошом не так давно, навесні минулого року. Змагання такого рівня стали для них дебютними. Попри відсутність досвіду, юні спортсмени викладалися на максимум і намагалися продемонструвати свої найкращі вміння. У підсумку перше місце у категорії U-11 зайняла Лідія Бабидорич. Другою була Софія Видиш, а третьою – Таміла Гриценко.

У категорії до 17 років на старт вийшло восьмеро спортсменів. Між ними точилася цікава та безкомпромісна боротьба за найвищі місця. За підсумками великої кількості протистоянь переможцем став Ернест Ізганич. На другу сходинку п’єдесталу пошани піднялася Вероніка Борщ, а на третю – Вадим Баген.

А найбільша увага глядачів була прикута до категорії «дорослі». Тут виступило дев’ять кваліфікованих гравців. На жаль, не зміг взяти участь минулорічний переможець змагань – Владислав Скляров. Тож недільного дня мав визначитися новий чемпіон Закарпаття. Більшість матчів проходила у цікавій конкурентній боротьбі й інтрига тривала до останнього розіграшу. Але були й поєдинки, де один із гравців володів явною перевагою і в його звитязі сумнівів було обмаль.

У підсумку чемпіоном Закарпаття 2022 став Юрій Паканич. Срібну медаль виборов Віталій Бабидорич, а «бронза» дісталася Борису Видишу.

Із кожним роком сквош у нашому краї набирає більшої популярності, про що засвідчують подібні змагання. Також наші спортсмени неодноразово здобували медалі на всеукраїнських змаганнях.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах