34498
08:45 16.022022

Студентка УжНУ стала абсолютною чемпіонкою області з пауерліфтингу

Спорт 5035

У місті Хусті пройшов чемпіонат Закарпаття з класичного пауерліфтингу, в якому у складі збірної команди обласного центру взяли участь четверо спортсменів УжНУ, котрі займаються у секції атлетизму кафедри фізичного виховання.

У змаганнях спортсменок, не важчих за 57 кг, чемпіонкою з сумою триборства 310 кг стала 4-курсниця факультету здоров’я та фізичного виховання Наталія Мага. Цей результат виявився найкращим серед жінок усіх вагових категорій, тож Наталка виборола також титул абсолютної чемпіонки області. У ваговій категорії до 69 кг перемогла її однокурсниця Олеся Янович.

Серед чоловіків у категорії до 93 кг бронзовим призером став 5-курсник медичного факультету Мирослав Лукеча, а у вазі до 120 кг «срібло» виборов завідувач кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства факультету туризму та міжнародних комунікацій, професор Роман Корсак.

Зараз усі четверо університетських спортсменів готуються до виступу на чемпіонатах України з класичного пауерліфтингу серед дорослих, юніорів і студентів ЗВО, що пройдуть у березні у місті Львові, інформує пресслужба УжНУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах