34504
16:16 16.022022

В Ужгороді відбувся футбольний турнір

Спорт 15917

21 рік поспіль в Ужгороді проводився футбольний турнір з нагоди виведення військ з Афганістану, у якому постійно брали участь багато команд. Ініціював турнір відомий в області любитель футболу, офіцер Олександр Котик. У 2021 році через пандемію та нездужання Олександра Котика турнір не відбувся, а у жовтні того ж року Олександра не стало…

Напередодні, 15 лютого, у спорткомплексі «Юність» відбувся футбольний турнір з нагоди виведення військ з Афганістану та пам’яті Олександра Котика. На урочистому відкритті була присутня вдова Олександра Наталія Котик та друзі – Ігор Мельников та Закір Геюшев. Вони розповіли, як Олександр Котик допомагав сім’ям, котрі втратили у тій війні своїх годувальників, про допомогу інвалідам афганської війни, про організацію турнірів з нагоди тієї пам’ятної дати.

Поєдинок команд «Легіон» та «Проспект», які змагалися вчора, був видовищним. Колосальна самовіддача, хороший рівень майстерності багато разів зривали оплески вболівальників. Фінальний свисток арбітра Петра Миляна зафіксував бойову нічию – 2:2, тож за домовленістю команди пробили серію пенальті і перемогу з рахунком 3:1 здобув «Легіон».

Кращим голкіпером турніру визнали Сергія Торгонського («Легіон»). Приз кращого захисника дістався Олексію Малому («Легіон»), нападника – Валентину Щукалюку («Проспект»). Кращим гравцем турніру став Євгеній Прозор («Проспект»).

Ігор Мельников та Закір Геюшев вручили учасникам турніру срібні та золоті медалі, а Наталія Котик – кубки призерам.

Про це інформує відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах