34617
13:57 23.022022

«Мункач» спарингував з «Любомиром»

Спорт 4436

22 лютого перша команда «Мункача» під час тренувального збору на власній базі в с. Дерцен зіграла другий спаринг в це зимове міжсезоння.

Суперником закарпатської команди став друголіговий колектив «Любомир» (Ставище). Товариський матч завершився перемогою ставищанців з рахунком – 3:1.

Перший тайм проходив на рівних, але в середині першої половин матчу мукачівці пропустили, та за 5 хвилин гравець на перегляді в складі нашої команди відновив рівновагу. А от у другій половині матчу в складі «Мункача» відбулися суттєві ротації: на поле вийшли гравці, які на перегляді та молоді футболісти. Це одразу ж позначилося на грі, гості зуміли перебрати ініціативу на себе й двічі реалізівали свої нагоди. Тож поразка – 1:3.

Як зазначив в.о. головного тренера «Мункача» Костянтин Кравченко: «Перший тайм мені сподобався, хлопці виконали всі настанови. А от у другій половині зустрічі вирішили перевірити наших молодих гравців 2005 р.н. та потенційних новачків. Тож цей відрізок вийшов дещо розбалансованим в діях команди. Але нічого зробимо висновки, попрацюємо над помилками й рухатимемося далі».

Прес-служба МФА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах