34666
09:50 12.032022

Важливий матч збірної України перенесено на червень

Спорт 4963

Цього місяця стартують матчі плей-оф кваліфікації до чемпіонату світу з футболу 2022 (зона УЄФА).

Нагадаємо, що збірна України у своїй відбірковій групі посіла друге місце і кваліфікувалася до стикових матчів. Для того, аби потрапити на мундіаль, необхідно пройти двох суперників.

У рамках 1/2 фіналу плей-оф українці отримали в суперники шотландців. Ця гра мала відбутися 24 березня у Шотландії. Однак через ситуацію в нашій країні Українська асоціація футболу звернулася до ФІФА з проханням перенести матч через неможливість організувати поїздку та тренування національної команди за нинішніх обставин.

Як повідомляє офіційний сайт УАФ, після консультацій з УЄФА та чотирма асоціаціями, які беруть участь у Шляху А плей-оф європейської кваліфікації, було одноголосно погоджено задовольнити цей запит. Матч між Шотландією та Україною перенесено на червень.

Переможець цієї пари у фіналі відбору зустрінеться з тріумфатором пари Уельс – Австрія. Цей поєдинок відбудеться у березні, як і планувалося. А матч між переможцями пар Шотландія – Україна та Уельс – Австрія також відбудеться в червні.

Як ми нещодавно повідомляли, збірна Росії була відсторонена від міжнародних змагань. Отож Польща, яка в 1/2 фіналу мала грати з росіянами, автоматично вийшла до фіналу. Там полякам протистоятиме переможець пари Швеція – Чехія.

Також ще одну путівку на ЧС розіграють між собою Італія/Північна Македонія – Португалія/Туречиина.

Зазначимо, що чемпіонат світу з футболу 2022 відбудеться у Катарі з 21 листопада до 18 грудня. Наразі туди кваліфікувалися 15 із 32 збірних, а саме: Англія, Аргентина, Бельгія, Бразилія, Данія, Іран, Іспанія, Катар, Нідерланди, Німеччина, Південна Корея, Сербія, Франція, Хорватія, Швейцарія.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини