34740
13:19 29.032022

Свалявський футболіст гратиме в Польщі

Спорт 4699

Відомий закарпатський форвард Роберт Гегедош продовжить свою кар’єру в сусідньому чемпіонаті.

Роберт Гегедош добре знайомий закарпатським поціновувачам футболу насамперед завдяки виступам за «Минай». У провідній команді області він був лідером і здобув чимало як індивідуальних, так і командних трофеїв. Разом з минайцями пройшов шлях від аматорів до лідерів Першої ліги України.

Узимку 2020 року Роберт Гегедош покинув закарпатський клуб і перебрався до харківського «Металіста 1925». Але закріпитися в складі тодішнього учасника Першої ліги України не зумів і влітку того ж року перейшов до рівненського «Вереса».

У команді Юрія Вірта свалявець виявив себе непогано. За півтора року забив чимало важливих голів і допоміг рівнянам пробитися до УПЛ та закріпитися там.

У грудні 2021-го Роберт Гегедош перейшов до дніпровської «Перемоги», яка виступає в Другій лізі України. Однак зіграти за свій новий клуб закарпатець так і не зумів, оскільки чемпіонат поновлений не був.

А днями з’явилася інформація, що Роберт Гегедош став гравцем польського ФК «Гурнік» (Польковіце). Ця команда грає в Першій лізі Польщі, що є другим за силою дивізіоном цієї країни.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах