35054
14:37 30.052022

На Ужгородщині провели благодійний турнір «Грай-допомагай»

Спорт 5811

28 травня на стадіоні в с. Минай, що на Ужгородщині, відбувся дитячий благодійний турнір з футболу, який мав назву «Грай-допомагай».

Фото ФК «Минай»

На ці змагання заявилися 10 кращих дитячих команд Закарпаття: «Минай» (два колективи: футболісти 2011 та 2012 рр. н.), «Зінедін» (два колективи: футболісти 2011 та 2012 рр. н.), МФА «Мункач» (гравці 2011 р. н.), СДЮСШОР (гравці 2011 р. н.), «Олімп», ФСТ «Україна», FSG та «Свалява-Бронька».

Учасники викладалися на повну, оскільки кожен колектив прагнув перемоги. На полі точилася цікава та безкомпромісна боротьба. Були поєдинки, які тримали в напрузі від стартового до фінального свистка, а також зустрічі за відчутної переваги однієї з команд. Утім цікаво було спостерігати за всіма іграми.

Того дня глядачі стали свідками великої кількості голів на будь-який смак: від дальніх потужних ударів до взяттів воріт з близької відстані, після підготовлених комбінацій та через помилки оборонців, після прикрих рикошетів і завдяки індивідуальним якостям гравців.

У підсумку перемогу здобули господарі змагань – ДЮСШ «Минай» під керівництвом Олександра Пакоша. Срібними призерами благодійного турніру «Грай-допомагай» стали гравці FSG (Ужгород). А на третю сходинку п’єдесталу пошани піднялися представники МФА «Мункач» (Мукачево).

На церемонії нагородження відзначили також кращих виконавців. Звання кращого воротаря турніру отримав Максим Рабченюк (МФА «Мункач»). Кращим захисником став Семен Ракушинець («Свалява-Бронька»), кращим нападником – Василь Мешко (СДЮСШОР), кращим бомбардиром – Владислав Богатирьов («Минай»), а кращим гравцем – Крістіан Беняк (FSG). Окрім того, обрали кращого гравця фінальної зустрічі. Ним став Даниїл Демченко («Минай»).

Як ми зазначили на початку нашого матеріалу, турнір був благодійним. Завдяки цьому спортивному заходу вдалося зібрати 25 тисяч гривень, які будуть передані на потреби Збройних сил України.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини