35186
15:44 13.062022

Благодійна зустріч легенд українського футболу із зірками

Спорт 5565

12 червня на «Минай-Арені» відбувся черговий благодійний захід. Легендарні українські футболісти на полі зійшлися із командою зірок (відомі шоумени, блогери та журналісти).

Фото ФК «Минай»

До складу «Легенд футболу» ввійшло багато відомих виконавців, які свого часу грали на високому рівні. Це, зокрема, Євген Селезньов, Василь Кобін, Мирон Маркевич, Тарас Михалик, Михайло Кополовець, Ігор Ощипко, Олексій Полянський, Валентин Слюсар, Олег Допілка, Матвій Бобаль, Едуард Цихмейструк, Владислав Микуляк та Мирослав Бундаш.

«Команду зірок» представляли шоумен і ведучий Олександр Педан, співак Tamerlan, дует TVORCHI, блогер мільйонник Мурафа, ведучий та продюсер ТК «Футбол» Олександр Денисов, журналіст Мирослав Небесник, ведучий «Просто Футболу Podcast» Олексій Чиж, засновник та автор «Брутального футболу» Василь Максимів, актор і гуморист Костянтин Трембовецький, актор та співзасновник «Мамахохотала» Євген Янович, керівник «Хлопці із Закарпаття» Олександр Олень, режисер фільму «Мої думки тихі» Антоніо Лукіч, ведучий Олександр Свергун, блогер Владислав Шевченко. І це ще не весь список знаменитостей, які брали участь у цій грі.

Одразу зазначимо, що Євген Селезньов та Михайло Кополовець зіграли по тайму за обидві команди.

Варто також зауважити, що легендами футболу керував Олександр Заваров, а на тренерському містку команди зірок був Йожеф Сабо.

Уболівальники стали свідками великої кількості голів. Гравці на полі демонстрували не тільки свої футбольні вміння, а й акторські. Аби не було відчутної переваги однієї з команд, арбітри зустрічі інколи симпатизували команді-зірок та закривали очі на їхні огріхи.

Після першої 30-хвилинки рахунок був 3:2 на користь команди легенд українського футболу. У другому таймі їхня перевага зростала до 2–3 м’ячів, але втримати переможний результат їм не вдалося. Наприкінці основного часу зустрічі відомі шоумени, блогери та журналісти додали і звели гру до нічиєї – 9:9.

У складі команди легенд українського футболу результативними діями відзначилися Євген Селезньов (11, 20), Мирослав Бундаш (29), Матвій Бобаль (31, 49), Владислав Микуляк (41, 48), Ігор Ощипко (43) і Тарас Михалик (56).

За колектив зірок забивали Олександр Педан (8, 53, 59), Олександр Денисов (26), Олександр Олень (38, 39), Тамерлан (46), Владислав Шевченко (57) та Руслан Селезньов (60+).

Опісля 60-хвилинної гри відбулася серія післяматчевих пенальті, яку виграли зірки (1:5). За команду-переможницю точними ударами з «позначки» відзначилися Євген Селезньов, Антон Мурафа, Мирослав Небесник, Денис Притула та Фелікс Ардельянов. Єдиного точного удару в складі команди легенд завдав Матвій Бобаль.

Усі охочі могли зробити фото зі своїми кумирами та взяти в них автографи, купити на аукціоні футболку улюбленого виконавця, вимпел із нещодавнього матчу плей-оф відбору до ЧС-2022 Шотландія – Україна та м’яч з автографами поточного складу національної збірної. Кошти, зібрані на благодійному аукціоні, а також отримані від продажу квитків та віртуальних тікетів-донатів, підуть на потреби Збройних сил України.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах