35218
15:34 19.062022

В Ужгороді провели традиційне сімейне свято велоспорту

Спорт 5413

18 червня у Боздоському парку вже вдевяте відбулося сімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей і молоді «Велолідер». Свято велоспорту – це хороша нагода для батьків та їхніх дітей весело та з користю провести свій вільний час на свіжому повітрі.

Цей спортивний захід проводили з метою підтримки Збройних сил України та патріотичного виховання, формування традицій активного сімейного відпочинку, залучення уваги громадськості до безпеки дітей та дорослих під час велопрогулянок містом, порушення питання розбудови велоінфраструктури та формування велокультури в місті, залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою і спортом, а також пошуку талановитих дітей та підлітків для подальшого залучення до систематичних занять велоспортом.

Змагання відбувалися окремо серед дівчат та хлопців за віковими категоріями на трьох локаціях: «садок» (3–6 років), «школа їзди» (7–10 років) та «крос-кантрі» (7–14 років). Також була запланована сімейна естафета «Тато, мама, я – велосім’я», однак через меншу кількість учасників, ніж зазвичай, цього разу провести її не вдалося.

Загалом на старт виходили 70 юних любителів велосипедного спорту. Більшість учасників представляли Ужгород та Мукачево. Також були діти-переселенці з інших куточків України.

Вже традиційно на переможців та призерів змагань чекали медалі, грамоти та цінні подарунки.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах