35419
14:45 4.072022

Минайці з користю готуються до нового сезону

Спорт 4183

Нещодавно ми писали, що головна футбольна команда Закарпаття – «Минай» – розпочала підготовчий збір. Спочатку тренувалися гравці, що перебувають на перегляді, а 1 липня до них приєдналися основні футболісти.

«Минай» проводить тренувальні збори на Закарпатті. Тут є всі належні умови для продуктивної праці. Окрім доволі важких та виснажливих тренувань, команда проводить товариські матчі.

Ось у неділю, 3 липня, «Минай» зіграв з аматорським колективом – чопським «Локомотивом». Команди вирішили поєднати приємне з корисним і зробили гру в Чопі благодійною, а всі зібрані кошти направили на потреби Збройних сил України.

У тому матчі в складі «Минаю» виходили як футболісти, що на контракті, так і гравці, які перебувають у команді на перегляді. Рівень команд значно різнився, тому відчутна перевага минайців не здивувала, а навпаки, була прогнозованою. Колектив Володимира Шарана злагоджено діяв в обороні й доволі ефективно в нападі. Минайці створили безліч небезпечних моментів, частину з яких удалося реалізувати.

У першій половині зустрічі гості забили чотири м’ячі, а після перерви – ще два. У підсумку остаточний рахунок на табло був – 0:6. У складі переможців результативними ударами відзначилися Іван Станкович, Данило Голуб, Євген Селезньов та гравці, що перебувають на перегляді.

До старту української Прем’єр-ліги сезону 2022/23 залишається трохи більше, ніж півтора місяці. Це достатньо часу, аби наша команда змогла добре до нього підготуватися. Щодо точної дати початку чемпіонату, то її ще не визначили, але президент Української асоціації футболу Андрій Павелко заявив, що буде дуже символічно, якщо чемпіонат розпочнеться в дати, наближені до Дня Незалежності України.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах