35467
13:53 10.072022

В Ужгороді на благодійному турнірі з пляжного волейболу змагалися 16 пар

Спорт 4642

Вчора, 9 липня, на території стадіону «Авангард» відбувся благодійний турнір з пляжного волейболу серед змішаних команд.

На початку сезону в обласному центрі проводили змагання окремо серед чоловіків та жінок, а цього разу організатори вирішили влаштувати мікстовий турнір. Учасниками змагань стали 32 спортсмени, себто 16 пар. Більшість учасників – закарпатці, але також тут були й представники інших областей України. Щодо рівня спортсменів, то він доволі високий, оскільки на майданчик виходили волейболісти, котрі ставали кращими на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Протягом дня відбулося 30 поєдинків. Ігри проходили за різними сценаріями: у більшості протистоянь спостерігалася відчутна перевага однієї з команд, однак були й матчі, де фаворитів виокремити було складно, й імена переможців ставали відомі тільки після розіграшу останнього очка.

На фоні інших учасників змагань помітно виділялися пари Інна Скукіс (Ужгород) /Михайло Скукіс (Ужгород) та Софія Бечкало (Трускавець) /Юрій Бокшан (Ужгород). Вони доволі впевнено перемагали своїх суперників і цілком заслужено дійшли до фіналу.

На стадії 1/2 фіналу Інна та Михайло з рахунком 2:0 (21:15, 21:17) обіграли ужгородську пару Діаніта Ситар/Максим Іванко. А Софія та Юрій здолали Анастасію Шатан і Руслана Казакова, які представляли Ужгород та Рубіжне відповідно (рахунок зустрічі 2:0 – 21:15, 21:16).

У грі за третє місце Анастасія та Руслан обіграли Діаніту та Максима (2:0 – 21:17, 21:18) й піднялися на третю сходинку п’єдесталу пошани.

Фінальний матч Інна Скукіс/Михайло Скукіс – Софія Бечкало/Юрій Бокшан проходив у видовищній та безкомпромісній боротьбі. Інтрига тривала до фінального свистка. У підсумку переможцями турніру стали Інна та Михайло, які святкували звитягу з рахунком 2:0 (22:20, 21:19. Відповідно Софія та Юрій були нагороджені срібними медалями.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини