35540
14:59 19.072022

Закарпатці вибороли «золото» на турнірі з пляжного волейболу

Спорт 4608

Сезон пляжного волейболу в розпалі. Щотижня проводять різноманітні турніри: як для початківців, так і для гравців із великим багажем досвіду.

Закарпатські спортсмени виступають не тільки на домашніх майданчиках, а й беруть участь у змаганнях, що відбуваються за межами області. Ось минулої неділі, 17 липня, у місті Пустомити Львівської області відбувся турнір із пляжного волейболу серед чоловічих команд під назвою – Let’s play.

Учасниками змагань стали 12 команд, серед яких була одна закарпатська. Мова йде про відомих у нашому краї волейболістів – Михайла Скусіса (Свалява) та Юрія Бокшана (Ужгород).

Представники Срібної землі зараз перебувають у хорошій формі, про що свідчили місцеві турніри, на яких вони стабільно піднімалися на п’єдестал пошани.

На змаганнях на Львівщині Михайло та Юрій також ставили перед собою найвищі цілі. Вони демонстрували злагоджену гру й крок за кроком йшли до своєї мети. У підсумку вони вийшли до фіналу, де перемогли Євгена Чарноша (Львів) і Володимира Павелка (Самбір) та завоювали золоті медалі. Відповідно, львівсько-самбірський дует отримав «срібло». А бронзовими призерами змагань стали Олег Павлик зі Стрия та Даниїл Захарченко зі Львова.

Також додамо, що тут виступала одна напівзакарпатська команда – Іван Кошеля (Свалява) /Ігор Поліщук (Вараш). Вони були близькими до нагород, але їм зовсім трохи не вистачило, щоб піднятися на п’єдестал пошани. У підсумку вони фінішували на четвертому місці.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах