35730
15:18 2.082022

В Ужгороді провели юнацькі змагання з пляжного волейболу

Спорт 5395

Минулого вікенду, 30–31 липня, на майданчиках ужгородського стадіону «Авангард» проходили ігри 2-го туру Відкритого чемпіонату Закарпаття з пляжного волейболу. Визначали кращих у двох вікових категоріях: з-поміж юнаків 2005 р.н. та молодших, а також серед юнаків 2008 р.н. та молодших.

Учасниками змагань стали 28 команд. Оскільки змагання мали статус відкритих, то на них можна було побачити не тільки місцеві колективи, а й дуети з інших областей України.

Боротьба на пляжних волейбольних майданчиках була яскравою та захопливою. Юнаки готувалися до цих стартів і прагнули випередити своїх суперників. Були ігри, які проходили за відчутної переваги однієї команди, а були й такі, де до останнього важко було спрогнозувати переможця дуелі. У такому віці не всі можуть похизуватися високим рівнем майстерності, однак усі проявляли велику жагу до перемоги, чим намагалися компенсувати свої недоліки.

Серед юнаків 2008 р.н. та молодших перемогу здобули Андріан Брилинський та Євген Мацола (ОДЮСШ «Спартак» з ІВС). Друге місце посіли Віталій Кочиш і Тимофій Сабов (ЗОДЮСШ), а третє – Нікіта Брая та Олександр Штимак (ЗОДЮСШ).

«Золото» з-поміж юнаків 2005 р.н. та молодших вибороли Даніель Олень та Артем Наріжний (ЗОДЮСШ). «Срібло» в активі Євгена Чарноша і Юрія Галущака (Львів), «бронзу» здобули Ерік Курак і Олександр Луговий (ЗОДЮСШ/В.Березний).

Підготував Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах