36211
15:02 28.092022

Після тривалої перерви в Ужгороді поновились шашкові змагання

Спорт 3008

Нещодавно обласний центр Закарпаття став місцем проведення якісно нового турніру – відкритої першості з міжнародних шашок, у якому взяло участь 12 спортсменів.

Урочистим та святковим видався початок змагань, де пролунали щирі вітання, а також виступи, які містили важливі і слушні пропозиції.

Серед учасників – переважна більшість кандидатів у майстри спорту, які відстоювали спортивну честь Виноградова, Мукачева, Ужгорода та Ужгородського району. Шашкісти грали між собою за коловою системою за новими правилами міжнародних шашок.

Фаворитами турніру вважались кмс Георгій Плавайко (Мукачево), кмс Михайло Кичера (Зарічево) та кмс Михайло Рішко (Ужгород). І вони це довели майстерною грою.

Дебют змагань був за Михайлом Кичерою, який тривалий час зберігав лідерські позиції аж до 8-го туру, на очко відставав Михайло Рішко.

Усе вирішив 9-й тур, де у вирішальному поєдинку вони зустрілись. Напружена і драматична партія завершилась перемогою ужгородця, який фінішував першим. У загальному підсумку Михайло Рішко набрав 21 очко з 22 можливих. Друге почесне місце здобув Георгій Плавайко – 19 очок, а третє виборов Михайло Кичера з результатом 18 очок.

Переможці були нагороджені кубками, грамотами та медалями, повідомляє Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах