36878
13:49 29.112022

В Ужгороді провели благодійний футбольний матч між зірками шоубізнесу та відомими футболістами

Спорт 11583

«Футбол заради перемоги»саме під таким гаслом 27 листопада на ужгородському стадіоні «Авангард» відбувся всеукраїнський благодійний матч за участі легенд футболу та зірок шоубізнесу.

До обласного центру Закарпаття завітали відомі футболісти і тренери (Євген Селезньов, Владислав Ващук, Тарас Михалик, Володимир Єзерський, Мирон Маркевич Едмар, Василь Сачко, Михайло Кополовець та ін.), стронгмени (Василь Вірастюк, Сергій Конюшок), баскетболісти (Станіслав Медведенко), співаки (Tricky Nicki, POLINA DASHKOVA, КилимМен із гурту KALUSH та ін.), гумористи і телеведучі (Степан Казанін, Володимир Шумко, Катерина Нікітіна, Костянтин Трембовецький, Ірина Гатун – «Квартал 95», Дмитро Сидоров, Сергій Лиховида та ін.), а також блогери (Віталій Гордієнко, Nick Golev, Антон Скуратов та ін).

Всі вони зібралися в Ужгороді з благодійною метою – зіграти в футбол, а зібрані кошти з продажу квитків, донатів та ярмарки – перерахувати на потреби Збройних сил України.

Організатори цієї події поділили учасників на два колективи – «Збір на Авто» (тренер – Олександр Шовковський) та «Збір на «Дрон» (тренер – Олексій Михайличенко). Грали команди два тайми по 35 хв.

Оскільки рівень підготовки в кожного був різний, про спортивний принцип тут не йшлося. Часто застосовувалися елементи шоу, аби спостерігати за грою було цікавіше. Загалом гра вийшла видовищною та дуже результативною. В основний час зустрічі було забито 12 м’ячів (рахунок на табло 6:6). Для визначення переможця довелося пробивати 11-метрові удари. Краще з ними виходило в команди «Збір на Дрон», яка в підсумку здобула перемогу із загальним рахунком 10:9.

Після фінального свистка усі охочі могли взяти автограф та сфотографуватися зі своїм кумиром

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах