36951
08:32 12.122022

Закарпатці вилетіли з футзального Кубка України

Спорт 8869

У суботу, 10 грудня, у СК «Зінедін», що в с. Баранинці Ужгородського району, відбувся матч-відповідь першого попереднього етапу Кубка України з футзалу сезону 2022/23 між «Ужнетом» (Ужгород) та «Галицькою здобою» (Львів).

Після виїзної поразки з рахунком 1:10 закарпатці втратили реальні шанси поборотися за вихід до наступного раунду змагань. Та в рідних стінах наші спортсмени прагнули поквитатися за той розгромний програш і наостанок грюкнути дверима, здобувши перемогу.

У першому таймі господарям удавалося на рівних протистояти потужному супернику. Пропустивши м’яч на 3-й хв. (точного удару завдав Святослав Дяк), за шість хвилин до свистка на перерву «Ужнет» відігрався (автором результативного удару став Віктор Рабел). Та втримати нічийний результат закарпатцям не вдалося. Під ендшпіль першої 20-хвилинки Назар Янів удруге вивів гостей уперед (1:2).

На жаль, у другій половині матчу «Ужнет» «посипався» і став часто пропускати. Назар Янів до голу в першому таймі додав три результативні удари після перерви (27, 35, 40). Ще одним точним «пострілом» у складі львівської команди відзначився Сергій Тригубець (32). Ужгородці також мали кілька хороших нагод для взяття воріт, але нашим гравцям бракувало точності.

У підсумку матч завершився переконливою звитягою «Галицької здоби» з рахунком 1:6 (загальний результат – 2:16), яка в Кубку України крокує далі. А чемпіон Ужгородської футзальної ліги сезону 2021/22 – «Ужнет» – покидає престижні змагання вже на ранній стадії. Тепер ужгородська команда зосередиться на боротьбі в обласних змаганнях, де намагатиметься захистити чемпіонський титул.

Склад «Ужнета» на цей поєдинок: Костянтин Багрій, Михайло Костянтинець, Анатолій Шишкін, Ерік Гречка, Ігор Кладов, Артем Бицюк, Віктор Рабел, Ігор Мицак, Ілля Демидов, Денис Тренич, Роман Гречка, Андрій Гончаров, Ярослав Ільков.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах