37352
12:55 2.022023

У протистоянні з узбеками минайці здобули перемогу

Спорт 2486

1 лютого «Минай» зіграв свій другий спаринг на турецьких зборах. Суперником був ФК «Бухара» (Узбекистан).

У перший день лютого закарпатці мали зустрітися із середняком другого за силою дивізіону Польщі – «Подбескідзе» (Бельсько-Бяла). Однак цю гру було скасовано і минайці знайшли собі іншого суперника (новачка Суперліги Узбекистану – ФК «Бухара»).

У цьому поєдинку головний тренер «Минаю» Володимир Шаран дав можливість проявити себе майже всім футболістам. Також на поле виходили гравці, які перебувають у команді на перегляді.

Перша половина зустрічі була за минайцями. Закарпатці створили декілька небезпечних моментів і навіть одного разу увігнали м’яч у сітку воріт, однак змінити рахунок на табло не вдалося. А те взяття воріт було скасоване через офсайд.

Після перерви картина на полі не змінилася (номінальні господарі більше контролювали м’яч і частіше загрожували воротам суперника). Змінювався тільки рахунок. На 58-й хв. минайці грубо порушили правила у власному штрафному майданчику й арбітр призначив пенальті, яке гравець «Бухари» впевнено реалізував (0:1). Наша команда прагнула відігратися і в підсумку досягла свого. На 82-й хв. після розіграшу штрафного ударом головою відзначився Дмитро Нємчанінов, а за п’ять хвилин до завершення основного часу зустрічі переможний гол забив Єгор Твердохліб (2:1).

Наступний спаринг колектив Володимира Шарана проведе у суботу, 4 лютого проти ФК «Сараєво». Команда зі столиці Боснії і Герцеговини йде на п’ятому місці турнірної таблиці Прем’єр-ліги, маючи у своїй скарбничці 25 пунктів (18 ігор).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах