37766
12:05 20.032023

«Минай» повертається додому з перемогою

Спорт 3522

19 березня у рамках 18-го туру української Прем’єр-ліги з футболу «Минай» на виїзді протистояв ковалівському «Колосу».

Фото ФК «Колос»

Вже в дебюті поєдинку нашій команді вдалося відкрити рахунок: Назарій Воробчак від прапорця виконав точну верхову передачу на Юрія Кравчука, який головою переправив м’яч у ворота (0:1). Ще до перерви закарпатці могли подвоїти свою перевагу, та Міхаілу Гечеву і Єгору Твердохлібу забракло влучності. В обох епізодах господарів урятував воротар. Єдиний небезпечний момент у виконанні гравців «Колоса» до перерви виник на 40-й хв., коли Павло Оріховський з кута влучив у стійку воріт.

Якщо в першому таймі команда Володимира Шарана уміло відводила небезпеку від власних воріт, то після перерви ковалівці тиснули й частіше загрожували воротам Олександра Бандури.

На 64-й хв. у господарів виникла найреальніша нагода для взяття воріт: спочатку Володимир Лисенко з близької відстані влучив у стійку, а згодом його та Павла Оріховського добивання парирував голкіпер «Минаю». Також забити бажаний м’яч на 47-й та 70-й хв. могли Роман Гончаренко та той самий Володимир Лисенко відповідно. Однак в обох епізодах м’яч розминувся з воротами.

Щодо гри минайців у нападі, то в них також були моменти для другого м’яча. На ударних позиціях опинялися Єгор Твердохліб і Вадим Вітенчук, але удар у дотик першого та дальній «постріл» другого впіймав Євгеній Волинець.

У підсумку гра завершилася перемогою минайців із рахунком 0:1. Здобувши три залікові бали, колектив Володимира Шарана піднявся на 13-те місце турнірної таблиці. Далі в УПЛ перерва не матчі збірних, а після відновлення змагань, 1 квітня, «Минай» прийматиме «Інгулець» із Петрового, що на Кіровоградщині.

«Колос» (Ковалівка) – «Минай» – 0:1 (0:1)

Гол: Юрій Кравчук 9.

«Колос»: Євгеній Волинець, Владислав Ємець, Роман Гончаренко, Сергій Чоботенко, Микита Кравченко, Андрій Богданов, Євгеній Смирний (Олег Ільїн 56), Сергій Болбат (Сергій Мякушко 66), Павло Оріховський (Владислав Велетень 79), Денис Безбородько (Кіріл Попов 79), Євгеній Ісаєнко (Володимир Лисенко 46).

Головний тренер – Ярослав Вишняк.

«Минай»: Олександр Бандура, Юрій Кравчук, Богдан Чуєв (Олександр Мельник 89), Ігор Гончар, Андрій Булеза, Вадим Вітенчук, Михайло Шишка (Сергій Петько 79), Назарій Воробчак (Валерій Рогозинський 93), Єгор Твердохліб, Міхаіл Гечев, Дмитро Нємчанінов.

Головний тренер – Володимир Шаран.

Результати інших ігор 18-го туру:

«Металіст» (Харків) – «Олександрія» – 0:0,

«Ворскла» (Полтава) – «Металіст 1925» (Харків) – 0:0,

«Динамо» (Київ) – «Зоря» (Луганськ) – 0:1,

«Львів» – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 2:2,

«Верес» (Рівне) – «Дніпро-1» – 0:1,

«Інгулець» (Петрове) – «Чорноморець» (Одеса) – 1:2,

«Шахтар» (Донецьк) – «Рух» (Львів) – 2:0.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах